Modul Lengkap Cara Buat Duit Dengan Dropship Tanpa Ada Produk Sendiri

 



Sejak pandemik ni ramai orang terkesan lebih-lebih lagi dengan isu pendapatan. Biasanya masalah yang dihadapi oleh orang ramai sekarang ni ialah 

1. Kena buang kerja
2. Nak cari kerja pun susah
3. Surirumah nak bantu suami cari income lebih
4. Gaji tak cukup, family besar
5. Ibu tunggal nak sara anak-anak

dan macam-macam lagi masalah yang sering dihadapi melibatkan kewangan dengan pergerakkan yang terhad. 

Di sini Admin ikhlas nak kongsikan cara yang betul untuk menjana pendapatan secara online tanpa ada produk sendiri dekat marketplace seperti Shopee dan Lazada. Admin berpengalaman dalam dropship shoplink ni sejak 2017 dan sekarang jadi Personal Coach ajar orang ramai buat shoplink. Faham dengan situasi yang dihadapi oleh rakyat Malaysia sekarang ni, jadi Admin buat satu modul untuk orang ramai dapat belajar sendiri dengan kos yang sangat rendah dan pastikan semua orang mampu belajar dan buat duit melalui modul yang Admin bagi. 

Macam mana Dropship Shoplink ni berfungsi? 

Kita boleh pilih mana-mana produk yang ada dekat marketplace seperti Shopee dan Lazada, convert produk yang kita pilih menjadi link produk kita, share atau promote link produk yang kita buat ke social media, bila ada customer klik link, customer beli barang dan terima barang tanpa return atau cancel order.. kita akan dapat komisyen. 

Berapa komisyen kita dapat? 

Komisyen ditawarkan dalam bentuk percentage(%) bergantung kepada pengiklan yang kita pilih, contoh Lazada dan Shopee offer 7% komisyen daripada harga barang. Jadi contoh kalau harga barang kemas harga RM 1,000 jadi komisyen kita dapat adalah RM 1,000 x 7% = RM 70 komisyen bagi 1 barang. 

Jom tengok contoh case study Admin buat 

Case Study 1


Harga Produk Earbuds dari Shopee = RM 25.99(minimum)

Komisyen seunit Earbuds : RM 25.99 x 7% = RM 1.81 seunit

Jumlah pembelian Earbuds = 9,900 unit

Jumlah komisyen yang kita akan dapat : RM 1.81 x 9,900 unit = RM 18,011.07! 

Faham tak? Tak pe, Jom kita belajar lagi...

Case Study 2


Produk dari Shopee : Baby Wipe

Harga Produk Baby Wipe = RM 3.60

Komisyen bagi 1 unit Baby Wipe = RM 3.60 x 7% = RM 0.25 seunit komisyen

Jumlah jualan produk Baby Wipe = 235,200 units

Jumlah komisyen yang kita dapat = RM 0.25 x 235,200 unit = RM 59,270.40!

Case study ni adalah contoh pendapatan hasil buat link produk. Biasanya Admin suka buat link promo atau shoplink sebab senang, orang klik link, keluar macam-macam produk jadi customer akan ada banyak pilihan barangan, jadi tak kisah barang apa pun customer beli, kita tetap dapat komisyen. Tak perlu pening kepala nak pilih produk satu-satu buat link, tak perlu pening-pening nak target customer bagai. Buat link, post dan tinggal ja. 

Memang best lah buat dropship shoplink ni. 

Testimoni yang pernah belajar dengan Admin Lazdrop Asia












Anda juga mampu belajar buat sekarang sebab Admin nak tawarkan 1 modul istimewa yang Admin buat sendiri untuk bantu anda buat duit secara online tanpa produk sendiri, guna smartphone buat kat rumah ja. 







Apa yang anda akan belajar dalam Modul ini : 1. Cara buat link product daripada pengiklan gergasi seperti Shopee/Lazada 2. Cara nak promote link product guna Facebook Ads 3. Case study 4. Flow dropship shopee/lazada guna smartphone 5. Marketing tools apa nak guna 6. Pemilihan product yang sesuai di shopee/lazada dan banyak lagi 7. Fahami apa tu CPS,CPL dan CPA 8. Tips untuk naikkan jumlah klik,conversion,sales dan earning
Apa yang anda akan dapat : 1. 1x Ebook Kongsi Rahsia Buat Dropship Dengan Pengiklan 2. 1x Ebook Tutorial Tambahan 3. Link website untuk buat dropship shoplink 4. 1x Ebook Tips untuk marketkan shoplink 5. Free ebook FB Ads khusus untuk dropship shoplink
6. Free ebook Trafik dan Content
7. Free Telegram Channel untuk cadangan produk


Harga Asal modul ni RM 99.90

Harga Promosi semperna Jualan Akhir Tahun ni Admin bagi RM 50 sahaja

Pembelian Modul KLIK je button Beli Sekarang



Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja