KAMI TERLALU FOKUS KEPADA PERSEMBAHAN SAMPAI TERLEPAS PANDANG BAJU SEKSI - DOLLA

KAMI TERLALU FOKUS KEPADA PERSEMBAHAN SAMPAI TERLEPAS PANDANG BAJU SEKSI - DOLLA

Baru-baru ini, kumpulan Dolla dikecam teruk apabila tampil seksi ketika membuat persembahan dalam acara Good Vibes Weekender. Selepas beberapa hari mengunci mulut, akhirnya kumpulan Dolla membuat permohonan maaf mengenai isu berkenaan. 

Memetik mStar Online, ahli kumpulan Dolla iaitu Sabronzo mengakui mereka terlepas pandang mengenai soal pemilihan pakaian mungkin kerana terlalu fokus kepada persembahan.

“Itu pertama kali kami dijemput untuk acara berkenaan. Mungkin terlalu fokus kepada persembahan membuatkan kami terlepas pandang hal lain termasuk pakaian.

Mewakili Dolla, kami akui kesilapan tersebut. Kami mohon maaf dan akan memperbaiki untuk jadi lebih baik di masa akan datang,” katanya.

Dalam pada itu, mereka akan lebih berhati-hati selepas ini dalam pemilihan pakaian di mana-mana persembahan di masa akan datang.

Setiap penampilan kami akan berbincang dengan penata gaya dan pihak pengurusan. Jadi selepas ini kami akan lebih berhati-hati.

“Apa yang berlaku juga menjadi satu pengajaran buat kami semua. Kami akan cari jalan terbaik untuk memperbaiki segalanya,” katanya.

Terdahulu, imej seksi kumpulan itu dikecam netizen sehingga ada yang membandingkan pakaian Dolla dengan penyanyi dari Korea Selatan yang merupakan ahli kumpulan 2NE1, Lee Chae-rin atau CL.

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


1000 group whatsapp untuk perniagaan anda

1000 Group Whatsapp Untuk Perniagaan Anda Edisi 2022

Beli dengan harga promo RM 9.90 dapat semua 1000++ group whatsapp untuk luaskan pasaran perniagaan produk/servis anda!

RM 89.90 RM 9.90 Sahaja

(2,300 Terjual)Dropliz Sandal

Kasut Sandal Wanita | READY STOCK

RM 59.90 RM 19.90 Sahaja

(12k Terjual)