VIDEO - Pengetua sekolah rendah tumbuk dada pelajar(11 tahun) ditahan polis


Pengetua sekolah rendah tumbuk dada pelajar(11 tahun) ditahan polis

"Keesokan harinya pengetua tersebut berhenti kerja dan menjadi naib pengetua di sekolah lain sebelum ditahan pihak polis setelah video tersebut tular di media sosial"


Tular satu video di media sosial hari ini seorang pengetua sekolah rendah menumbuk dada pelajar lelaki berusia 11 tahun hingga rebah ke lantai mendapat kecaman warganet.

Kejadian berlaku di kantin di sebuah sekolah rendah Amerika Syarikat semasa sarapan pagi. Mangsa kelihatan tidak berpuas hati dengan pengetua tersebut dengan menunding jari ke arah suspek. 

Suspek yang berang terus menumbuk dada mangsa hingga rebah ke lantai. Selepas kejadian, pengetua tersebut berhenti kerja di sekolah berkenaan dan menjadi naib pengetua di sekolah lain. 

Setelah video tersebut tular, ibubapa mangsa membuat laporan polis kerana anak mereka mengalami kecederaan pada bahagian dada dan kepala kesan daripada insiden itu. 

Suspek berjaya ditahan pihak polis di kediamannya bagi membantu siasatan atas kesalahan melakukan kekerasan terhadap kanak-kanak. Jika disabit kesalahan suspek boleh dikenakan denda dan hukuman penjara. 


Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


1000 group whatsapp untuk perniagaan anda

1000 Group Whatsapp Untuk Perniagaan Anda Edisi 2022

Beli dengan harga promo RM 9.90 dapat semua 1000++ group whatsapp untuk luaskan pasaran perniagaan produk/servis anda!

RM 89.90 RM 9.90 Sahaja

(2,300 Terjual)Dropliz Sandal

Kasut Sandal Wanita | READY STOCK

RM 59.90 RM 19.90 Sahaja

(12k Terjual)