Wanita rentung van terbakar

Wanita rentung van terbakar

KUALA KANGSAR, PERAK- Seorang wanita rentung apabila van dinaiki terbakar selepas terbabit dalam kemalangan dengan sebuah kenderaan utiliti sukan (SUV) di persimpangan lampu isyarat Taman Bunga Raya di sini pada Selasa.

Panggilan kejadian itu diterima Balai Bomba dan Penyelamat Kuala Kangsar pada jam 5.55 petang melibatkan nahas sebuah van dengan SUV jenis Nissan X-trail.

Jurucakap Jabatan Bomba dan Penyelamat Malaysia (JBPM) Perak memaklumkan, sebaik tiba di lokasi didapati, sebuah van dalam keadaan terbakar 90 peratus.

"Terdapat seorang wanita tersepit di bahagian pemandu van.

"Operasi pemadaman dilakukan sebelum mengeluarkan mangsa dan menyerahkannya kepada polis untuk tindakan selanjutnya," katanya.

Menurutnya, mangsa berusia 38 tahun itu disahkan meninggal dunia manakala pemandu SUV tidak mengalami sebarang kecederaan.

"Operasi tamat pada jam 7.12 malam," katanya.

Video kejadian itu yang berdurasi 45 saat tular di media sosial menunjukkan keadaan van yang terbakar disertai beberapa bunyi letupan

Sumber: SinarHarian
Oleh: NORMAWATI ADNAN

LAZADA 4.4

LAZADA RAMADHAN SALE

50% Diskaun Bagi Barangan Pakaian

Tawaran 1 April - 15 Mei 2021

Nikmati potongan harga 50% bagi barangan pakaian dan nikmati potongan RM 15 percuma bagi pembelian pertama anda!Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


1000 group whatsapp untuk perniagaan anda

1000 Group Whatsapp Untuk Perniagaan Anda Edisi 2022

Beli dengan harga promo RM 9.90 dapat semua 1000++ group whatsapp untuk luaskan pasaran perniagaan produk/servis anda!

RM 89.90 RM 9.90 Sahaja

(2,300 Terjual)Dropliz Sandal

Kasut Sandal Wanita | READY STOCK

RM 59.90 RM 19.90 Sahaja

(12k Terjual)