Wanita Marah Polis Akan Saman Mereka Yang Sebar Fitnah


Belum reda isu viral wanita memarahi anggota polis di SJR tempoh hari yang didakwa beliau diprovok oleh anggota itu yang menjadi punca beliau "naik angin". 

Hari ini pemilik akaun facebook Princess Wawa menyatakan bahawa pihak beliau akan saman mereka yang memfitnah, maki hamun, kata-kata kesat dan serangan seksual secara verbal terhadapnya. 


"πŸ‘πŸ» SAMAN ONS...

Aslmkm dr WED Beauty πŸ˜ƒ wawa ok2 sj.. beketawaan ingat berapalah duit kami akan dapat ni.. (Alhamdulillah rezeki team kami) Neway, Semalam wawa ckp akan saman mereka yg sebarkan fitnah, yg x tau ASBAB org marah ( ada 'sebab ada akibat' sist fikir tu = org provok kita, kita balas #adaWanitaygberaniBuss ) & mereka yg sebarkan maklumat peribadi kita dll lagi..


"Pagi ini me dapat banyak pm/dm ramai yg 'minta maaf pada me' dan sudah padam kunun.. alala kawan2 sy sudah screenshot semua dan tindakan2 SAMAN akan diteruskan sess πŸ˜€ kpd dia, mereka, dan kamu.

.

"Terima kasih juga banyak2 ramai yg sokong #janganbuliwanita yass Stand Up Sister.. Berani Kerana Benar.** Jangan kau padam tu rang, sy maw saman kau ini, sedia duitmu membayar ya.... (Alhamdulullah 'rezeki' org teraniaya) ♥️ rezeki free lagi... 😊 

P/s: Kasi screen shoot mana yg sebarkan ndak tentu tu #fitnah #kata2jahat #gangguanseksual dll.. kita SAMAN drg SATU-SATU... send di inbox me ya. Nanti lawyer saya akan usul satu-satu. Terima kasih & Selamat kumpul duit saman ya... πŸ‘πŸ»Terima kasih. 

."





Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


1000 group whatsapp untuk perniagaan anda

1000 Group Whatsapp Untuk Perniagaan Anda Edisi 2022

Beli dengan harga promo RM 9.90 dapat semua 1000++ group whatsapp untuk luaskan pasaran perniagaan produk/servis anda!

RM 89.90 RM 9.90 Sahaja

(2,300 Terjual)



Dropliz Sandal

Kasut Sandal Wanita | READY STOCK

RM 59.90 RM 19.90 Sahaja

(12k Terjual)