Mayat pelajar tingkatan empat terapung bersama Honda EX5


seorang remaja lelaki berusia 16 tahun dari Kampung Teladas, Air Putih di sini sejak Rabu lalu terjawab selepas mayatnya ditemukan di bawah jambatan Sungai Kampung Teladas, malam tadi.

Mayat Muhammad Ammar Izzat Zainudin ditemukan terapung bersama motosikal jenis Honda EX5 yang ditunggangnya di sebalik longgokan kayu di bawah jambatan berkenaan, kira-kira pukul 12.30 tengah malam.

Ketua Polis Daerah, Superintenden Hanyan Ramlan berkata, mangsa yang merupakan pelajar tingkatan empat Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Air Putih dipercayai terjatuh ke sungai berkenaan.

“Mangsa yang menunggang motosikal dari arah Air Putih seorang diri dipercayai hilang kawalan dan terbabas ke sebelah kanan jalan sebelum terjatuh ke dalam sungai.

“Siasatan awal tidak menemukan sebarang kesan jenayah berdasarkan kesan kecederaan yang dialami pada dada,” katanya ketika dihubungi hari ini.

Hanyan berkata, mayat mangsa dibawa ke Hospital Kemaman untuk tindakan lanjut dan kes disiasat mengikut Seksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987.

Sementara itu, kakak mangsa, Zailatul Ain, 35, berkata, kehilangan adik bongsunya itu disedari ibu mereka selepas Muhammad Ammar Izzat tidak pulang ke rumah sejurus selepas keluar makan malam bersama rakan-rakannya. 

▶️KREDIT : UTUSAN ONLINE

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


1000 group whatsapp untuk perniagaan anda

1000 Group Whatsapp Untuk Perniagaan Anda Edisi 2022

Beli dengan harga promo RM 9.90 dapat semua 1000++ group whatsapp untuk luaskan pasaran perniagaan produk/servis anda!

RM 89.90 RM 9.90 Sahaja

(2,300 Terjual)Dropliz Sandal

Kasut Sandal Wanita | READY STOCK

RM 59.90 RM 19.90 Sahaja

(12k Terjual)