SHOPEE 9.9! CRAZY SALE

Lazada 10.10

Lazada 10.10 Tenaga Sale!

Ibu Tidak Boleh Berenggang Dengan Mesin Oksigen


Saya Siti Hajar, ibu saya Puan Siti Rani berusia 71 tahun adalah seorang pesakit kanser paru-paru sejak 4 tahun lalu. Ibu mengalami kesukaran untuk bernafas tanpa mesin oksigen. Ibu telah disahkan sebagai pesakit paru-paru kronik yang tidak boleh berenggang dengan mesin oksigen. 

Saya mempunyai 5 orang adik beradik dan kami tinggal bertujuh di rumah bersama ibu dan beberapa orang cucu. Ibu banyak menghabiskan masa di kerusi malas sebab pergerakkan ibu agak terbatas. Keadaan ibu semakin hari semakin lemah tanpa bantuan mesin oksigen.

Kami dari keluarga asnaf tak mampu untuk menampung kos pembelanjaan harian tambahan pula disebabkan keadaan yang melanda akibat COVID sekarang amat susah untuk dapatkan pendapatan yang tetap buat ahli keluarga saya. Saya tidak bekerja, saya di rumah menjaga ibu sepenuhnya.

Pihak House Of Oxygen telah menyerahkan mesin oksigen terlebih dahulu kerana keadaan ibu semakin membimbangkan dan kempen ini adalah untuk membiayai kos mesin oksigen tersebut. Alhamdulillah, sejak ibu menerima mesin oksigen, ibu sudah tiada masalah untuk tidur malam.

KREDIT : KITAFUND

SUMBANGAN BOLEH DI BUAT DI :

KITAFUNDMenarik Di Telegram


Lazada 10.10

Lazada 10.10 Tenaga Sale!

Jumlah pembaca orang.