Ibu Tidak Boleh Berenggang Dengan Mesin Oksigen


Saya Siti Hajar, ibu saya Puan Siti Rani berusia 71 tahun adalah seorang pesakit kanser paru-paru sejak 4 tahun lalu. Ibu mengalami kesukaran untuk bernafas tanpa mesin oksigen. Ibu telah disahkan sebagai pesakit paru-paru kronik yang tidak boleh berenggang dengan mesin oksigen. 

Saya mempunyai 5 orang adik beradik dan kami tinggal bertujuh di rumah bersama ibu dan beberapa orang cucu. Ibu banyak menghabiskan masa di kerusi malas sebab pergerakkan ibu agak terbatas. Keadaan ibu semakin hari semakin lemah tanpa bantuan mesin oksigen.

Kami dari keluarga asnaf tak mampu untuk menampung kos pembelanjaan harian tambahan pula disebabkan keadaan yang melanda akibat COVID sekarang amat susah untuk dapatkan pendapatan yang tetap buat ahli keluarga saya. Saya tidak bekerja, saya di rumah menjaga ibu sepenuhnya.

Pihak House Of Oxygen telah menyerahkan mesin oksigen terlebih dahulu kerana keadaan ibu semakin membimbangkan dan kempen ini adalah untuk membiayai kos mesin oksigen tersebut. Alhamdulillah, sejak ibu menerima mesin oksigen, ibu sudah tiada masalah untuk tidur malam.

KREDIT : KITAFUND

SUMBANGAN BOLEH DI BUAT DI :

KITAFUNDKongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


1000 group whatsapp untuk perniagaan anda

1000 Group Whatsapp Untuk Perniagaan Anda Edisi 2022

Beli dengan harga promo RM 9.90 dapat semua 1000++ group whatsapp untuk luaskan pasaran perniagaan produk/servis anda!

RM 89.90 RM 9.90 Sahaja

(2,300 Terjual)Dropliz Sandal

Kasut Sandal Wanita | READY STOCK

RM 59.90 RM 19.90 Sahaja

(12k Terjual)