Lelaki Cium Bibir Kanak-kanak diberkas Seorang lelaki yang juga pengasas produk kecantikan yang didakwa mencium bibir seorang kanak-kanak lelaki diberkas kelmarin bagi membantu siasatan.


Penolong Pengarah Bahagian Siasatan Jenayah Seksual, Wanita dan Kanak-kanak (D11), Jabatan Siasatan Jenayah Bukit Aman, Asisten Komisioner Siti Kamsiah Hassan berkata, pihaknya membuka kertas siasatan selepas menerima satu laporan yang dibuat oleh orang awam.


“Kita telah merakam percakapan pengasas produk kecantikan yang berusia awal 30-an dan kanak-kanak lelaki terbabit.


“Siasatan dijalankan mengikut Seksyen 14  Akta Kesalahan-Kesalahan Seksual terhadap Kanak-Kanak 2017 berkaitan kesalahan amang seksual fizikal,” katanya ketika dihubungi kosmo! di sini semalam.


Mengulas lanjut, beliau memberitahu, setakat ini, pengasas produk kecantikan itu masih ditahan untuk siasatan lanjut.


Terdahulu, video berdurasi 10 saat memaparkan seorang lelaki mencium bibir seorang kanak-kanak jantina sama yang didakwa sebagai adik angkat tular dalam media sosial.


Hasil carian di media sosial, terdapat beberapa lagi video memaparkan perilaku tidak sopan ahli perniagaan tersebut yang dimuat naik menerusi TikTok miliknya namun telah dinyahaktifkan.


Dalam pada itu, rata-rata pengguna laman sosial meluahkan rasa jelik terhadap tindakan lelaki berkenaan.


Walaupun tindakan itu dianggap sebagai cara meluahkan kasih sayang oleh ahli perniagaan tersebut namun perbuatan itu adalah sebahagian daripada gangguan seksual kerana menyentuh bahagian tubuh yang peribadiKongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


1000 group whatsapp untuk perniagaan anda

1000 Group Whatsapp Untuk Perniagaan Anda Edisi 2022

Beli dengan harga promo RM 9.90 dapat semua 1000++ group whatsapp untuk luaskan pasaran perniagaan produk/servis anda!

RM 89.90 RM 9.90 Sahaja

(2,300 Terjual)Dropliz Sandal

Kasut Sandal Wanita | READY STOCK

RM 59.90 RM 19.90 Sahaja

(12k Terjual)