J&T lagi...

Pengalaman paling teruk dengan J&T Express Malaysia.

Pihak kami hantar barang customer dari 8/2/2021 sampai harini tak Sampai-sampai.
Then customer aku buat keputusan untuk collect sendiri barang kat J&T Bukit Raja (sebab tracking parcel ada kat sana)

Sampai je kat sana nak bagi tracking number tapi diorang taknak. Diorang just tanya barang apa. Staff J&T tunjuk tempat simpanan barang. Customer dan kawan dia pegi cari sendiri sambil staf-staf dwkat situ duduk melepak hisap rokok buat tak tahu je.

Then customer ternampak parcel kami tempat sampah berhampiran dengan tempat simpanan. Yang paling sedih semua buat muka tak bersalah dan takde kata maaf pun. 

Wahai J&T, customer aku beli barang RM500 then bayar courier service kau RM81 tapi kau campak tempat sampah je. Ada beberapa tin dah terbukak n tumpah! Sumpah menangis tengok wei😭😭😭😭😭

Yang paling sedih banyak lagi parcel lain tempat sampah berhampiran. 

Will never used your service ever! 👎🏻👎🏻👎🏻
J&T Buat Hal Apa Hari Nih?

Kredit: Norellani Sukri

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Shopee 1.1

Shopee 1.1 New Year Sale!

Pelbagai barangan dengan harga teristimewa hanya di Shopee


Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja