Saya minta maaf, tak mampu bantu semua orang - Ustaz Ebit Lew

 Sejak semalam, nama pendakwah popular, Ustaz Ebit Lew menjadi perhatian ramai apabila membeli 100 unit tablet untuk diberikan kepada pelajar susah yang memerlukan.


Menerusi perkongsian terbaru, Ustaz Ebit berasa sebak kerana hanya mampu menyediakan sebanyak 100 unit sahaja tetpai dia menerima hampir 43 ribu mesej daripada mereka yang memerlukan tablet untuk anak belajar.


Bukan itu sahaja, Ustaz Ebit turut menerima ribuan permohonan sumbangan keperluan harian seperit kerusi roda dan van jenazah dari pelbagai bangsa, negeri. Ada yang hilang pekerjaan serta golongan kelainan upaya (OKU).


Menerusi perkongsian itu, Ustaz Ebit turut memohon maaf kerana tidak dapat memabntu ramai orang serta berharap agar dosanya diampunkan.


Ustaz Ebit rutu berdoa agar mereka yang benar-benar berada dalam kesusuhan diberikan bantuan dan dipermudahkan urusan oleh Allah.


Diruangan komen, rata-rata netizen sebak dengan perkongsian pendakwah itu serta mendoakan agar dimurahkan rezeki supaya dapat membantu mereka yang memerlukan.
Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


1000 group whatsapp untuk perniagaan anda

1000 Group Whatsapp Untuk Perniagaan Anda Edisi 2022

Beli dengan harga promo RM 9.90 dapat semua 1000++ group whatsapp untuk luaskan pasaran perniagaan produk/servis anda!

RM 89.90 RM 9.90 Sahaja

(2,300 Terjual)Dropliz Sandal

Kasut Sandal Wanita | READY STOCK

RM 59.90 RM 19.90 Sahaja

(12k Terjual)