DAP Perak dikecam kerana menghina pemimpin besar PAS


DAP Perak terkenal dengan posting-posting yang bersifat provokasi sekali lagi membuat onar dengan mengupload satu karikatur yang menghina dan fitnah keperibadian pemimpin besar PAS Hj Abdul Hadi Awang mengenai pembelian 14 kereta Mercedes bernilai RM 3.5 Juta.


DAP dikatakan mengalami masalah terdesak dan kehabisan modal untuk mengalahkan pihak lawan dalam politik dan gagal memenangi semula hati rakyat khususnya orang Melayu. Oleh itu, bahan-bahan seperti menghina individu, bangsa dan agama merupakan perkara biasa bagi mereka asalkan mereka berjaya memenangi hati pengundi khususnya orang-orang Melayu.

Tujuan karikatur yang menghina pemimpin PAS itu adalah untuk menghasut atau mengajak orang ramai untuk benci kepada pemimpin tersebut dan beralih menyokong parti DAP.

Namun, posting tersebut mendapat kecaman hebat oleh warganet kerana ianya keterlaluan. Jika hendak bersaing dalam politik, bersainglah dengan cara yang sihat dan kotakan setiap janji yang ditaburkan.Bukan dah janji lepas tu mungki janji. 
Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


1000 group whatsapp untuk perniagaan anda

1000 Group Whatsapp Untuk Perniagaan Anda Edisi 2022

Beli dengan harga promo RM 9.90 dapat semua 1000++ group whatsapp untuk luaskan pasaran perniagaan produk/servis anda!

RM 89.90 RM 9.90 Sahaja

(2,300 Terjual)Dropliz Sandal

Kasut Sandal Wanita | READY STOCK

RM 59.90 RM 19.90 Sahaja

(12k Terjual)