‘Aku Dah Cerai, Best Day Of My Life’ – Zarina Anjoulie

 



Julai tahun lalu, pelakon yang penuh kontroversi, Zarina Anjoulie akhirnya telah menamatkan zaman bujang dengan kekasih hatinya, Eilyas Azhar atau lebih mesra dipanggil Yas.


Berita perkahwinan mereka ini mula tersebar selepas pelakon tersebut memuat naik beberapa keping gambar dan video ketika majlis akad nikah yang diadakan di Pejabat Agama Islam Daerah Seremban, Negeri Sembilan.


Walau bagaimanapun, menerusi posting terbaru di Instagram, Zarina Anjoulie memaklumkan dia sudah bercerai dengan suaminya selepas kira-kira enam bulan berkahwin. Biar betul?


Perkongsian ini pastinya mengejutkan ramai kerana Anju dan suaminya dilihat sangat bahagia dan sering berdua ke mana-mana. Malah, tempoh perkahwinan mereka juga belum sampai usia setahun.



Apa-apa pun, didoakan semoga urusan pelakon ini dipermudahkan. Kalau dah tak ada jodoh, nak buat macam mana kan?



Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


1000 group whatsapp untuk perniagaan anda

1000 Group Whatsapp Untuk Perniagaan Anda Edisi 2022

Beli dengan harga promo RM 9.90 dapat semua 1000++ group whatsapp untuk luaskan pasaran perniagaan produk/servis anda!

RM 89.90 RM 9.90 Sahaja

(2,300 Terjual)



Dropliz Sandal

Kasut Sandal Wanita | READY STOCK

RM 59.90 RM 19.90 Sahaja

(12k Terjual)