Suara Cik B Setaraf Penyanyi Antarabangsa...


 Baru sahaja melancarkan single berjudul Tolonglah, semalam Cik B pertama kali membuat persembahan di pentas menyanyikan lagu tersebut yang disiarkan secara langsung di program Vokal Mania.


Bagaimanapun, penampilan pertamanya di pentas itu mendapat reaksi kurang baik daripada penonton apabila ramai yang mengkritik gadis berusia 15 tahun itu. Ada yang mengatakan, lebih baik jika bakat terpendam itu dibiarkan ‘terpendam’ sahaja.


Dalam pada itu ada yang memberi pendapat ramai lagi yang lebih layak untuk muncul di atas pentas tersebut dimana mereka bersusah payah untuk mengejar impian berbanding Cik B. Namun ada yang kurang senang dengan kecaman diberikan,


Susulan itu timbul perdebatan di kalangan netizen mengatakan jika tidak diberi kritikan seorang penyanyi itu tidak perbaiki persembahan mereka dan sampai ke sudah banyak lambakan penyanyi tidak berkualiti.


Bagaimanapun, ada yang tampil mempertahan anak kepada usahawan kosmetik itu bahawa itu merupakan percubaan pertamanya dan dia masih lagi muda. Kata netizen lagi, beri peluang pada Cik B untuk mengasah bakat lagi.

Tidak mudah melatah dengan kecaman netizen, Cik B memohon maaf di laman Twitternya serta menjelaskan dia terlalu gemuruh sehingga mulut kering ketika mempersembahnkan lagu tersebut secara langsung.


Perkongsian Cik B itu mendapat perhatian netizen yang memuji keberanian gadis itu. Dalam pada itu ada yang memberi cadangan supaya Cik B masuk kelas vokal agar dapat memberikan persembahan lebih baik di masa akan datang.Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


1000 group whatsapp untuk perniagaan anda

1000 Group Whatsapp Untuk Perniagaan Anda Edisi 2022

Beli dengan harga promo RM 9.90 dapat semua 1000++ group whatsapp untuk luaskan pasaran perniagaan produk/servis anda!

RM 89.90 RM 9.90 Sahaja

(2,300 Terjual)Dropliz Sandal

Kasut Sandal Wanita | READY STOCK

RM 59.90 RM 19.90 Sahaja

(12k Terjual)