SHOPEE 9.9! CRAZY SALE

Lazada 10.10

Lazada 10.10 Tenaga Sale!

Cara Buat Temu Janji Dengan KWSP


 Salam semua..tadi saya ada p pejabat kwsp kat wisma keladi tu..punya la ramai orang beratoq sampai medan makan nuh sampai ada yang bergaduh la..ada yang mai walk in sebelum 8.30 tapi dapat no pukoi 11.30..so ni saya nak share sikit,ampa sebenaqnya boleh booking online untuk buat sebarang urusan kwsp termasuklah i-akaun..macam saya tadi,saya dah booking online 2 hari lepaih..sampai pejabat tunjuk no booking terus masuk ja,urusan tak sampai 10 minit dah setel..

Ni kat bawah saya share link untuk ampa booking online,bukan apa untuk permudahkan urusan..kesian tengok orang tua kena beratoq dari pagi sampai dekat tengah hari..kadang2 ada yang tak larat dah nak tunggu,terpaksa balik sambung pulak esok..ampa click kat booking online,pilih negeri Kedah dan cawangan Sungai Petani..semoga bermanfaat untuk kita semua..

*semua urusan kat kwsp kena beratoq,so nak jimat masa,nak mudah buat appointment dulu..walaupun cuma nak p kiosk,tetap kena beratoq..


Menarik Di Telegram


Lazada 10.10

Lazada 10.10 Tenaga Sale!