Gadis Berusia 18 Tahun Menikah Dengan Anjing

 Global - Gadis berusia 18 tahun Mangla Munda (Mangli Munda), penduduk sebuah kampung di timur India berkahwin anjing sesat bagi menghilangkan nasib malang di kampung tersebut.

Anjing sesat tersebut dibawa ke majlis perkahwinan dengan kereta dan disambut dengan sorakan penduduk kampung sebagai pengantin lelaki.Majlis ini telah diadakan atas desakan orang kampung, kerana mereka percaya jika seorang gadis dari kampung mereka menikahi anjing dari luar kampung akan menghapuskan segala roh-roh jahat yang menganggu ketenteraman kampung. 

Jika gadis tersebut enggan menikahi anjing, dia dikira salah disisi adat kepercayaan penduduk kampung di situ dan dia tidak mungkin dapat menikahi lelaki yang dia cintai kerana belum lepas restu daripada orang tua dan adat mereka.

Ini bukan kali pertama bahawa gadis-gadis kampung di India telah berkahwin untuk anjing, malah sejak turun temurun lagi. Gadis-gadis yang telah menjalani ritual ini, tidak perlu ambil mantera pendinding diri lagi kerana mereka telah dianggap suci setelah menikah dengan anjing.

"Jiran-jiran berkata bahawa ramai kanak-kanak perempuan yang, seperti saya telah mengikuti upacara ini, tidak perlu lagi ambil mantra jahat mereka dan kini menjalani kehidupan yang bahagia," - kata Munda.


Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


1000 group whatsapp untuk perniagaan anda

1000 Group Whatsapp Untuk Perniagaan Anda Edisi 2022

Beli dengan harga promo RM 9.90 dapat semua 1000++ group whatsapp untuk luaskan pasaran perniagaan produk/servis anda!

RM 89.90 RM 9.90 Sahaja

(2,300 Terjual)Dropliz Sandal

Kasut Sandal Wanita | READY STOCK

RM 59.90 RM 19.90 Sahaja

(12k Terjual)