Surirumah Raih RM 200,000 Hasil Buat Dropship Di Rumah


Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. begitulah nasib Puan Fazilah atas berkat usaha kerasnya yang berstatus surirumah dan ibu kepada seorang anak.. akhirnya membuahkan hasil yang lumayan buat keluarga kecil mereka apabila beliau berjaya meraih pendapatan sehingga RM 200,000 hasil buat dropship di rumah saja. 

Bermula dengan modal RM 250 sebagai yuran pendaftaran pembelajaran secara online pada waktu itu dan menggunakan smartphone sahaja, beliau memanfaatkan segala ilmu dan peluang yang diajar dengan sebaik mungkin dan ternyata beliau berjaya memanfaatkan peluang tersebut kepada pendapatan yang lumayan. Beliau dibayar komisyen bagi setiap barangan yang dibeli oleh orang ramai di marketplace seperti Shopee, Lazada, Zalora dan sebagainya. 

Tambahan semperna musim pandemik ini kebanyakkan orang ramai berbelanja atas talian seperti di Shopee dan Lazada. Peningkatan pembelian barangan atas talian tersebut menjadi peluang kepada Puan Fazilah kerana semakin ramai orang berbelanja di marketplace, semakin tinggi pendapatan komisyen beliau dibayar oleh pengiklan. 


Kejayaan beliau boleh menjadi inspirasi kepada orang ramai terutamanya surirumah, ibu tunggal dan mereka yang hilang punca pendapatan akibat dibuang kerja disebabkan oleh pandemik kerana walaupun duduk di rumah, peluang untuk menjana pendapatan altertanif/tambahan masih ada. 

Tambahan negara sedang mengalami krisis ekonomi yang parah akibat wabak covid-19, kesan daripada itu ramai yang hilang pekerjaan, perniagaan tidak dapat diteruskan dan akhirnya hilang punca pendapatan. Bagaimana nak uruskan perbelanjaan harian, bayar bil bulanan, sewa rumah dan sebagainya kalau pendapatan terjejas. 

Masih ada jalan alternatif untuk tambah sumber pendapatan sebenarnya sama ada tahu dan tak tahu saja. Memang lah kalau belajar dengan personal coach kosnya agak tinggi. Tapi kini semua orang mampu belajar buat dropship tanpa produk sendiri di rumah, dengan modal 
RM 19.90 sahaja semua orang mampu belajar + FREE ebook FB Ads dan modul tambahan semuanya dalam bahasa Melayu. Kongsikan kepada mereka yang sedang mencari jalan untuk menambah sumber pendapatan di rumah. Sama-sama kita membantu sesama kita disaat dilanda pandemik ini. 

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


1000 group whatsapp untuk perniagaan anda

1000 Group Whatsapp Untuk Perniagaan Anda Edisi 2022

Beli dengan harga promo RM 9.90 dapat semua 1000++ group whatsapp untuk luaskan pasaran perniagaan produk/servis anda!

RM 89.90 RM 9.90 Sahaja

(2,300 Terjual)Dropliz Sandal

Kasut Sandal Wanita | READY STOCK

RM 59.90 RM 19.90 Sahaja

(12k Terjual)