SHOPEE 9.9! CRAZY SALE

Lazada 10.10

Lazada 10.10 Tenaga Sale!

Kantoi, Rupanya Lakonan Jer Demi Marketing Murahan - Netizen

.
Sekali lagi netizen berjaya kantoikan video yang tular di sosial media kali ini video tentang lelaki lembut yang disimbah air sirap ternyata hanya lakonan demi marketing.

Kononnya lelaki tersebut berang setelah disindir dengan perkataan kesat oleh founder yang sedang buat live di sebuah kedai makan

Seperti yang dijangka, video yang tular tersebut hanyalah lakonan semata-mata demi menaikkan market masing-masing yang berjaya didedahkan oleh netizen.

"1- marketing utk naikkan nama kedai
2- marketing utk naikkan nama produk si lembut tu
3- marketing boleh naikkan nama penyimbah air menghayati watak dan boleh dapat slot drama pukul 7 tv3 coming soon " Hero Sirap Pekat"

Benda ni boleh baca dah.
Tak pandai cover la korang ni buat marketing 😎" 

Kredit : Emart Arena

Jangan macam-macam dengan netizen gang, netizen kalau bab korek mengorek ni kejap ja 😂

Menarik Di Telegram


Lazada 10.10

Lazada 10.10 Tenaga Sale!





Jumlah pembaca orang.