SHOPEE 9.9! CRAZY SALE

Lazada 10.10

Lazada 10.10 Tenaga Sale!

Peluang Perniagaan bersama Lazdrop Asia

 







Pakej Lazdrop Asia

Latest Update Lazdrop Asia 30/7/2020 :

Kami ada cipta 1 applikasi eksklusif Lazdrop Asia untuk assist student kami buat dropship shoplink dengan pengiklan-pengiklan dengan mudah. Mudah maksudnya kat sini, kami ambik part-part yang penting saja dalam system Host dan linkkan dalam app jadi senang user nak focus dan belajar. App Lazdrop Asia ni ada link dengan 2 Host dan setiap 1 host ni ada pengiklan-pengiklan dia macam Shopee, Lazada dan sebagainya. User boleh pilih salah 1 host yang ada dalam program ni untuk buat dropship shoplink. App Lazdrop Asia dibekalkan set tutorial video dan bertulis bagi membantu student buat dropship shoplink. Yang jadi student kami bagi installer app, kami akan guide student buka akaun host dan guide student cara nak apply dengan pengiklan, kami akan ajar cara buat dropship shoplink/productlink/eventlink dan kami ajar jugak cara buat FB Ads/Boost.

Sebelum kita buka akaun, boss baca dulu flow dia supaya boss faham

Installer App Lazdrop Asia

1. Boss akan dapat installer app Lazdrop Asia dan boss akan daftar dalam app ni. Dalam tempoh 24 jam boss akan dapat ID untuk masuk dalam app. Fungsi applikasi ni ada set tutorial untuk assist pelajar buat dropship shoplink,productlink dan eventlink. Ia juga ada link dengan 2 Host yang mengandungi pelbagai jenis pengiklan untuk boss pilih nanti dan ada Referral Program(CPL Lazdrop Asia) komisyen yang ni RM 50 kami bayar kepada user. Ref Program tak wajib pun, saja tambah kalau-kalau user nak cari duit lebih takda masalah.

Pilih Host

2. Dalam program Lazdrop Asia, kita ada Host yang link dengan app Lazdrop Asia untuk user buat dropship shoplink,productlink dan eventlink. Boss boleh pilih salah 1 antara 2 Host untuk buat droship shoplink/productlink/eventlink, 2 2 ni sama saja boleh buat dropship shoplink jugak. Yang host ni adalah akaun peribadi boss sendiri, jadi boss sendiri yang akan buka akaun Host dan segala payment komisyen akan terkumpul dalam akaun Host boss. Yang ni saya akan guide boss cara nak buka akaun. Pendaftaran Host pulak tertakhluk kepada terma dan syarat host yang boss pilih. Lepas kita register buka akaun host, dia akan ambik masa dalam 48 jam(hari bekerja) untuk process akaun dan dia akan email kepada boss sama ada akaun boss approved/rejected. Kalau approved, boleh pergi ke step seterusnya dan kalau reject boss boleh apply semula dan email kepada team Host sampai akaun boss approved(yang ni saya akan ajar cara nak buat rayuan). Tertakhluk kepada terma dan syarat Host.

Pilih Pengiklan

3. Dalam akaun Host pulak ada pengiklan-pengiklan yang kita boleh pilih untuk buat dropship shoplink/productlink/eventlink. Lepas account dropship dah approved, boss bebas pilih mana2 pengiklan yang ada dalam akaun host dan pas pengiklan tu dah approved pemohonan kita dan boss dah boleh start buat shoplink. Cara nak apply pengiklan pun saya akan ajar. Yang part pengiklan ni, lepas akaun boss dah approved, ada pengiklan yang perlu apply dulu dan ada pengiklan yang tak perlu apply boleh buat link terus. Bila kita apply dengan pengiklan, pengiklan tu sendiri yang akan menilai form yang kita submit dan mereka akan maklumkan melalui notification dalam akaun host yang boss buka tadi, pengiklan takkan sent email kepada kita, tapi Host akan sent email pada kita setiap kali ada update pengiklan.

Jika tuan/puan bersetuju, boleh pakej yang kami tawarkan di bawah (Klik jer) :

Pakej A
Pakej B
Ejen



Menarik Di Telegram


Lazada 10.10

Lazada 10.10 Tenaga Sale!