Melayu bercakaran tanpa DAP - Mahfuz Omar, ulasan lanjut di siniBelum selesai masalah Covid-19 di Malaysia, wujud 1 lagi wabak di negara ini iaitu wabak perebutan kuasa pemerintahan. Ini mencerminkan bahawa pihak kerajaan dan pihak pembangkang kurang sensitif tentang permasalahan besar yang sedang melanda negara ini malah dunia iaitu usaha memerangi wabak Covid-19. Susulan daripada itu ekonomi negara juga turut terjejeas dan ramai yang kehilangan pekerjaan disebabkan oleh wabak ini. 

Seharusnya pihak kerajaan dan pihak pembangkang bersatu hati membantu memulihkan negara ini, bukan saling bercakaran untuk merebut kuasa. Slogan "Mandat rakyat" dicanang sana sini demi memenangi hati rakyat bagi membolehkan peralihan kuasa diberikan semula kepada pihak pembangkang. Adakah anda sebagai pemimpin memikirkan apa yang rakyat mahukan dalam situasi begini? 

Baru-baru ini YB Mahfuz Omar mendakwa bahawa orang Melayu dalam Perikatan Nasional saling bercakaran walaupun tiada DAP kerana pertubuhan kerajaan baru ini bukan dipilih oleh rakyat katanya. 

Berikut adalah ulasan beliau menerusi laman sosial facebooknya

"Saya mengulas isu mengenai percakaran yang berlaku dalam Perikatan Nasional (PN).
Walaupun tanpa DAP mereka terus bercakaran sesama sendiri.

Jom dengar ulasan saya mengenai isu ini."Namun, respon netizen...Apa pandangan anda tentang isu ini? Jangan lupa like, share dan komen(yang murni ja)


Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


1000 group whatsapp untuk perniagaan anda

1000 Group Whatsapp Untuk Perniagaan Anda Edisi 2022

Beli dengan harga promo RM 9.90 dapat semua 1000++ group whatsapp untuk luaskan pasaran perniagaan produk/servis anda!

RM 89.90 RM 9.90 Sahaja

(2,300 Terjual)Dropliz Sandal

Kasut Sandal Wanita | READY STOCK

RM 59.90 RM 19.90 Sahaja

(12k Terjual)