Bekas istri pertama Dai Farhan tak terfikir untuk rujuk semulaFatin Nurul Ain yang merupakan bekas isteri pertama kepada Da’i Farhan baru baru ini mengeluarkan kenyataan yang beliau tidak merancang untuk rujuk semula dengan bekas suaminya itu.

Beliau turut menambah yang keputusan beliau tidak merancang untuk kembali rujuk turut mendapat sokongan keluarga yang mahu beliau dan anak-anak untuk terud hidup seperti sekarang.

“Tiada apa apa perbincangan berkenaan hal rujuk kembali antara saya dengan bekas suami. Selepas berpisah, saya sepenuhnya menggunakan ahli keluarga sebagai orang tengah”

“Ahli keluarga dan saya masih berpendirian untuk saya istiqamah dengan kehidupan sekarang serta mereka tidak meletakkan apa apa syarat untuk saya rujuk kembali,” tulisnya di Facebook baru baru ini.

Da’i Farhan menceraikan Fatin Nurul Ain selepas bernikah dalam suasana penuh kontroversi dengan Dr Erin namun Dr Erin turut diceraikan baru baru ini kerana Da’i Farhan didakwa tidak mampu berjauhan dengan anak-anak hasil dari rumahtangga isteri pertama.Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja