Tutorial 20 : Tips dan Trick promote shoplink/link product Lazdrop Asia

Tips dan Trick promote shoplink/link product Lazdrop Asia Tutorial ringkas ni untuk bantu anda promote shoplink atau link product market place macam Shopee Lazada guna Lazdrop Asia Guna trick video ja gang kalau taknak banyak keja, content video yang mempunyai product. Sebagai contoh video "Teropong Bulan". Dalam video tu kita cari product apa yang digunakan. Jadi dalam 1 video ni dia mesti guna : 1. Teropong 2. Stand 3. Bag 4. Kemah
Jadi ini adalah senarai product yang kita dapati ada dalam content video tersebut. So cari list product ni dekat Shopee atau Lazada atau mana2 market place, buat link product bagi setiap 1 product. Contoh korang akan dapat link macam ni Beli teropong di sini : link product Beli stand di sini : link product Beli bag di sini : link product Beli kemah di sini : link product Ok lock dulu senarai barang dan link product korang tu dekat situ. Next step, download video tadi dari Youtube, post dekat FB Page(kalau nak guna FB Ads) atau FB Profile(kalau taknak guna FB Ads), post video buat description macam ni Description Video tulis macam ni : Aktiviti teropong bulan 500x zoom - TAJUK . Beli teropong di sini : link product - LINK PRODUCT KORANG Beli stand di sini : link product Beli bag di sini : link product Beli kemah di sini : link product Video korang 👇 then last sekali kita nak orang tonton video yang korang upload so kalau nak cara free, just share je lah video dekat group2 fb atau kalau nak yang berbayar guna fb ads untuk promote video tu. Sebab Admin suruh guna trick video ni adalah untuk grab perhatian, interest(minat) dan tindakan dalam 1 masa. Jadi orang yang tonton tu dia rasa teruja, secara tak langsung minat dia akan developed then dia akan cenderung nak dapatkan benda tu so mesti dia akan tengok dekat description dekat mana ada jual product2 ni. Then dari situ korang akan dapat KLik, COvnersion,Sale dan INCOME!!!! Shoplink atau product link tak kisah dekat sini sebab berjuta product ada dekat market place yang korang boleh ambik buat shoplink. Banyak lagi tutorial yang Admin akan update dari semasa ke semasa insyaAllah!

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja