"Nak buat bantuan,charity,hiburan..jangan cari Artis Malaysia ok" - Artis Disegani

Nampaknya isu perbalahan diantara warganet dengan artis belum ada lagi kesudahan atau penamat. Terbaru pelakon dan penyanyi Adibah Noor menyelar tindakan seorang pengguna twitter selepas individu tersebut memuat naik kenyataan melabelkan artis di Malaysia ini tiada kualiti atau tiada maruah.

Sebelum itu seorang pengguna twitter mengatakan bahawa sudah menyampah melihat muka-muka artis bila diaorang masuk tv !

“Menyampah je tengok muka-muka artis bila diaorang masuk tv ! Drama dah la tak ada kualiti cerita pula banyak yang bodoh-bodoh dan menyampah ! Buat lawak tapi membosankan, itulah artis-artis Malaysia semua bodoh dan tiada…”



Oleh itu, Adibah berkata sekiranya dia (individu) tersebut berasa sedemikian rupa maka selepas ini tidak perlu lagilah dia berurusan dengan mana-mana golongan artis terutamanya ketika dia memerlukan bantuan atau derma.

“Ok. Tak usah layan lagi artis Malaysia ya. Nanti kalau perlukan bantuan ke, derma ke, charity ke… pun jangan cari artis Malaysia k? Babai”- Tweet Adibahnoor.
Perkara itu dikongsikan oleh Adibar Noor melalui twitternya.
Ramai warganet meminta agar Adibah Noor agar bersabar dan tidak perlu mengambil hirau dengan individu tersebut. Abaikan kata warganet


Penyampai radio Haniff Hamzah juga mengatakan agar Adibah Noor tidak layan individu tersebut.
“Kak jangan layan la kak” – Tulisnya ringkas
Sebelum ini, Adibah Noor telah membuka ruangan komen di laman twitternya bagi membantu sesiapa yang berminat untuk mempromosikan bisnes mereka secara percuma. Ia merupakan satu inisiatif daripada pelakon dan penyanyi tersebut untuk membantu para peniaga atas talian.






 
Buat Duit Dari Rumah Lazdrop Asia
Private group · 39,375 members
Join Group
Bebas share apa saja posting asalkan tidak melanggar peraturan group
 

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja