Kenapa apabila saya bersuara, semua nak takut? Semua nak buat laporan polis. Apa yang takut sangat dengan suara saya?Meskipun ada segelintir artis bertindak ‘menyerangnya’ dalam kumpulan Telegram, bagaimanapun dia sedikit pun tidak menggugat pelakon sensasi Zarina Anjoulie. Menurut Zarina, apa yang diperkatakan di dalam video tersebut adalah perkara betul.
Katanya lagi, dia bukanlah Zarina dahulu yang boleh ditindas dan dipihak. Ujarnya, ramai yang bersetuju dengan pendapatnya itu malah beberapa individu lain dalam industri seni turut berkata perkara yang sama.

“Bagi saya, siapa makan cili dia terasa pedas. Kedua, majoriti bersetuju apa yang saya cakap. Ketiga, beberapa individu lain dalam industri hiburan seperti Datuk Rizalman, Datuk Hans Issac, Zul Yahya dan pengarah, abang Mamat Khalid pun bercakap perkara sama.
“Kenapa tidak marah dan saman mereka? Takut tak ada tawaran kerja? Sebab itu saya cakap, mereka ini berniat jahat. Mereka nak tindas orang yang senang dipijak.

“Maaf, saya bukan Zarina 12 tahun lalu yang boleh ditindas. Kenapa apabila saya bersuara, semua nak takut? Semua nak buat laporan polis. Apa yang takut sangat dengan suara saya? Mereka lagi popular, buat apa nak risau,” katanya

Zarina menyifatkan tindakan segelintir artis yang mengutuknya dalam kumpulan Telegram seperti yang tersebar itu adalah salah. Ujarnya lagi, Seniman mengatakan saya meracun rakyat tetapi tindakan meminta artis membuat laporan terhadap dirinya turut dikira menghasut.
“Seniman kata saya racun rakyat. Tapi, apabila mereka minta semua buat laporan terhadap saya, bukankah itu menghasut? Lagipun, ramai orang sudah memang bercakap perkara ini sebelum saya cakap lagi. Apa yang mereka nak merepek dan tak boleh terima? Dalam keadaan sekarang, mereka patut diam saja.

“Mereka kutuk dan hina saya dan rancang nak saman. Saya sudah tahu dari awal sebab ada yang beritahu. Apabila saya tularkan, mana saman yang kata nak saman saya. Tapi senyap, sebab saya boleh saman malu.

“Kalau ikutkan, saya yang patut buat laporan polis dan saman. Sebab mereka sudah fitnah dan malukan saya,” katanya.

Dalam pada itu, Zarina berkata tidak ada sebab untuk dia meminta maaf serta menyifatkan permintaan itu tidak masuk akal. Katanya lagi, dia sebenarnya yang boleh menyaman mereka kerana mengutuk dan menghina dirinya.

“Saya takkan minta maaf. Kenapa pula saya yang kena minta maaf. Yang kutuk dan hina saya, saya patut saman mereka, selepas itu suruh saya minta maaf. Masuk akal tak?,” katanya.

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


1000 group whatsapp untuk perniagaan anda

1000 Group Whatsapp Untuk Perniagaan Anda Edisi 2022

Beli dengan harga promo RM 9.90 dapat semua 1000++ group whatsapp untuk luaskan pasaran perniagaan produk/servis anda!

RM 89.90 RM 9.90 Sahaja

(2,300 Terjual)Dropliz Sandal

Kasut Sandal Wanita | READY STOCK

RM 59.90 RM 19.90 Sahaja

(12k Terjual)