Impak drama bersiri Anak Tebing, Amyza Aznan yakin peminat masih setia menyokongnya


Nampaknya kemelut antara Zarina Anjoulie dan Amyza Aznan makin panas apabila pelakon sensasi itu atau lebih mesra dipanggil Anju menuntut pampasan sebanyak RM3 juta. Namun, Amyza Tetap tenang meskipun dihujani dengan komen netizen mengenai isu saman itu.

Di Insta Story, Amyza memuat naik mesej daripada peminatnya yang memberikan tetap kata-kata semangat kepadanya. Bagaimanapun, ada juga komen berbaur sindiran dilemparkan terhadap pelakon itu.

Tidak kurang juga ada yang mempertikaikan tindakan Anju melantik peguam tetapi mendakwa ‘menggunakan duit orang’ bagi tujuan kerja amal. Dalam pada itu ada netizen mendakwa Anju sendiri yang membuka aibnya sendiri tetapi akhirnya dia yang menfailkan saman.

Terdahulu, Zarina menuntut Amyza Aznan dan Emelda Rosemil membuat permohonan maaf serta pampasan sebanyak RM4 juta susulan kedua-dua pelakon itu didakwa menjatuhkan reputasinya di Telegram dan Instagram.Difahamkan, Zarina menuntut sebanyak RM3 juta daripada Amyza dan RM1 juta daripada Emelda. Zarina juga memohon kedua-dua individu tersebut untuk berhenti menulis dan menerbitkan apa-apa bentul tulisan mengenai dirinya.Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja