"Ada orang nak SIHIR saya, saya rilek je" - Ustaz Abu Syafiq Al-Asy'ary


Baru-baru ini Ustaz Abu Syafiq ada memuat naik satu posting mengenai respon netizen terhadapnya dengan itu Ustaz meletakkan sekali nombor telefon beliau bagi sesiapa yang mempunyai sebarang pertanyaan secara personal dengan beliauNamun apa yang mengejutkan, Ustaz menerima satu ugutan daripada seseorang yang menyatakan ingin menyihir beliau. Dengan hati yang tenang ustaz mencabar orang tersebut untuk sertai hujah beliau secara live pada 22/4/2020 9.30 malam

Setiap orang ada pendapat masing-masing tapi janganlah kita keterlaluan sampai melakukan perkara yang bertentangan daripada ajaran Islam. Kadang-kadang apabila amarah menguasai diri kita sampai lupa batas-batas walaupun ianya dizahirkan melalui penulisan namun berupaya untuk membawa kesan yang negatif kepada umat Islam.

Ustaz Abu juga ada meminta supaya netizen tidak melaga-lagakan antara beliau dan Ustaz Ebit atau tindakan undang-undang akan diambil.

Kita mengharapkan agar semua pihak berbaiklah hendaknya supaya perpaduan umat Islam dapat diperkukuhkan. Yang baik dari Allah, yang buruk datang daripada diri Admin sendiri.

UPDATE : FB PAGE ustaz abu syafiq dilumpuhkan oleh netizenKongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja