Black Hanifah Mohon Maaf di IG, Mohon netizen hentikan komen-komen negatif


Black Hanifah yang terkenal dengan lagu Teman Pengganti memohon maaf kepada semua rakyat Malaysia di atas kenyataan cadangan mengenai bantuan khusus untuk para artis tanah air. Black menegaskan bahawa beliau tidak mempunyai apa-apa niat selain ingin membantu mereka yang memerlukan.


"Assalamualaikum saya black, baru-baru ni saya ada buat kenyataan yang membuatkan ramai yang tidak selesa. Niat saya hanyalah ingin membantu dan mungkin cara penyampaian saya salah"

"Saya ingin memohon maaf secara terbuka di sini kepada semua di atas kesilapan saya. Saya juga manusia biasa dan saya juga melakukan kesilapan. Oleh itu saya minta kepada semua netizen di luar sana dapat menghentikan komen-komen yang negatif ke atas saya dan keluarga"

"Saya juga ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Perdana Menteri kita Tan Sri Muhyiddin Yasin yang memberikan hak sama rata kepada rakyat Malaysia"

Black juga meminta agar orang ramai hentikan melemparkan komen-komen yang negatif terhadap dirinya dan juga keluarga. Semoga Black dan keluarga sentiasa dalam lindungan Allah SWT dan teruskan membantu mereka yang memerlukan sebab kita tahu yang Black merupakan salah seorang artis yang suka membantu orang lain, cuma tak didedahkan di media saja.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sponsored : Buat dropship Shopee di rumah guna smartphone je

Tutorial cara buat Dropship dengan lebih 200 pengiklan daripada pelbagai negara Asia Tenggara termasuk pengiklan gergasi Shopee dan Lazada. Senang ja, pilih apa saja barangan yang ada di store pengiklan, buat shoplink, share ke media socia, customer klik link dan beli barang, barangan sampai kepada customer dan kita dapat komisyen sehingga 10% daripada harga barang yang customer beli. Tak kisahlah customer tu beli barang di Shopee ke Lazada ke ikut pengiklan yang kita pilih. Jom belajar lebih lagi dalam Ebook Kongsi Rahsia!
Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


1000 group whatsapp untuk perniagaan anda

1000 Group Whatsapp Untuk Perniagaan Anda Edisi 2022

Beli dengan harga promo RM 9.90 dapat semua 1000++ group whatsapp untuk luaskan pasaran perniagaan produk/servis anda!

RM 89.90 RM 9.90 Sahaja

(2,300 Terjual)Dropliz Sandal

Kasut Sandal Wanita | READY STOCK

RM 59.90 RM 19.90 Sahaja

(12k Terjual)