Tutorial 14 Penjelasan Dapat RM 50 per installer setiap hari | Referral Program Lazdrop Asia

*gambar sekadar hiasan

Macam mana nak dapat RM 50 per installer untuk referral program lazdrop asia


Pengenalan Referral Program Lazdrop Asia
Applikasi Lazdrop Asia bukan saja membolehkan user buat dropship dengan pelbagai pengiklan, malah user juga boleh meraih pendapatan RM 50 per installer setiap hari dengan referral program lazdrop asia. Setiap user yang daftar sebagai dropship lazdrop asia sama ada melalui founder atau ejen, user akan dapat ID mereka masing-masing. ID ini membolehkan user login ke applikasi lazdrop asia dan ID tersebut juga membolehkan user buat invitation kepada orang ramai. 



Lazdrop Asia ID


Setiap user yang mendaftar sebagai Dropship Lazdrop Asia dengan Founder atau Ejen, akan dapat ID Lazdrop Asia masing-masing. Berikut adalah jenis ID Lazdrop Asia

Contoh ID untuk pakej A : LZ0000A (setahun/setiap tahun kena renew)
Contoh ID untuk pakej B : LZ0000B (seumur hidup/tak perlu renew)


Kegunaan Lazdrop Asia ID


Fungsi lazdrop asia ID ada 2 iaitu yang pertama membolehkan user untuk log masuk ke halaman utama dalam applikasi Lazdrop Asia

Fungsi yang kedua adalah user boleh gunakan ID mereka sebagai INVITATION CODE untuk mempromosikan applikasi lazdrop asia kepada orang ramai.

Untuk referral program Admin ada programkan fungsi ini bila user klik share, automatik marketing text akan terbina beserta dengan ID user tersebut. Bila ada user baru join, mereka daftar menggunakan ID user tersebut, founder/ejen lazdrop asia WAJIB bayar komisyen kepada user tersebut.

Berapa Lazdrop Asia bayar?

Kalau user taknak guna marketing text yang telah Admin sediakan dalam applikasi Lazdrop Asia, nak guna cara sendiri untuk mempromosikan applikasi Lazdrop Asia takda masalah, boleh saja menggunakan kreativiti masing-masing, yang wajib adalah, user baru yang join lazdrop asia, mereka register guna ID anda sebagai Invitation Code, anda akan dibayar RM 50 cash(tak perlu tunggu tempoh matang, boleh claim bila-bila masa dengan founder atau ejen)

Komisyen yang kami bayar kepada user = RM 50 per installer(cash)

👉Contoh anda promote app lazdrop asia, ada orang nak join, mereka join lazdrop asia dengan kami, mereka register guna ID anda sebagai Invitation Code, kami bayar cash RM 50 kepada anda. 

👉Contoh kalau sehari tu ada 3 orang join lazdrop asia guna ID anda, jadi komisyen yang anda boleh ambik RM 150 untuk hari tersebut. Kalau dalam sebulan tu ada 30 orang join lazdrop asia guna ID Lazdrop Asia anda, duit komisyen untuk referral program anda adalah RM 1,500 cash. 

* Duit komisyen macam dropship lazada/shopee dan sebagainya tu asing. Itu komisyen korang dengan pengiklan. Duit komisyen referral program ni direct dari kami founder/ejen Lazdrop Asia.


Macam mana pembayaran komisyen referral program?

👉Bank transfer/paypal transfer

Nak claim duit daripada siapa?
Anda boleh claim duit komisyen RM 50 per installer dengan siapa anda join dropship lazdrop asia.

👉Kalau anda join lazdrop asia dengan Founder, jadi founder wajib bayar kepada anda RM 50

👉Kalau anda join lazdrop asia dengan Ejen, jadi Ejen wajib bayar kepada anda RM 50


Boleh guna teknik marketing sendiri?

Boleh. Asalkan promote app lazdrop asia beserta ID anda. Pastikan user yang baru join lazdrop asia tu guna ID anda untuk register Lazdrop Asia.




Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja