Kelas Online Percuma Dropship Lazdrop Asia | Orang travel, korang dapat duit


Orang travel, korang dapat duit

Tutorial kali ni kita focus kepada Dropship Travel. Maknanya bila orang ramai beli tiket melalui link anda sama ada tiket penerbangan,pengangkutan dan sebagainya, anda akan dapat komisyen.


Step 1 : Buka app lazdrop asia dan login macam biasa


Step 2 : Scroll sebelah kanan pada bahagian Dropship dan klik Lain-lain Dropship


Step 3: Set Negara Malaysia, pilih kategori dan klik Travel


Step 4 : Pilih ja apa saja jenis tiket yang korang nak buat link sama ada tiket bus, kapal terbang dan sebagainya. Klik yang ada Generate Link saja


 Step 5 : Klik Generate Link, kemudian link anda akan automatic tersedia dalam text link yang panjang, jadi nak bagi kemas klik Shorten Link untuk pendekkan link korang dan klik Copy Link untuk share ke media social.


So bila orang ramai klik link korang, diorang tempah tiket sama ada tiket kapal terbang/kereta api/bas dan sebagainya, lepas diorang bayar, diorang dapat tiket dan pengiklan akan bayar komisyen ke akaun Dropship korang.

Selamat Mencuba!






Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja