Ejen Lazdrop Asia bakal terima komisyen RM 400 per installer!


Peluang Pendapatan Baru untuk Ejen Lazdrop Asia. Pendapatan RM 400 bagi 1 installer app!

Pengenalan

Program asal applikasi Lazdrop Asia dicipta adalah untuk membolehkan surirumah dan kaum ibu buat kerja-kerja dropship dengan Lazada di rumah sahaja sebelum dibuka kepada orang ramai. Kini applikasi Lazdrop Asia mempunyai lebih 200 tawaran dropship daripada pelbagai syarikat pengiklan dan negara. Jadi jumlah peserta semakin meningkat dengan team kami kekurangan tenaga kerja, oleh itu bagi membantu usaha kami untuk memajukan dan kembangkan applikasi Lazdrop Asia ini, kami membuka peluang perniagaan kepada sesiapa sahaja untuk menjadi Ejen kami pada akhir tahun 2019. Sambutan program ejen sangat luar biasa, ramai yang daftar jadi ejen dan bagi menguruskan pengurusan Ejen pula, pada tahun ini kami wujudkan 1 lagi program iaitu Business Partner. Dimana Ejen yang sedia ada akan diangkat menjadi Senior Ejen untuk menyertai program Business Partner Lazdrop Asia apabila mereka melepasi syarat-syarat tertentu. Program ni dapat membuka 1 lagi peluang kepada Ejen untuk meraih pendapatan insyaAllah yang lumayan sesuai dengan usaha dan kerja mereka. Matlamat kami adalah untuk kembang perniagaan dan maju bersama dropship,ejen dan founder insyaAllah.

Program Baru bagi Lazdrop Asia 2020




Dropship Lazdrop Asia

Tugasan dropship macam biasa, buat link product/shoplink/promolink/storelink guna app Lazdrop Asia dan share ke media social. Bila orang klik link anda,customer tu beli barang dan terima barang dia, anda akan dapat komisyen sesuai dengan kadar komisyen yang ditawarkan oleh pengiklan dalam app Lazdrop Asia. Contoh kalau pengiklan Lazada, paling minima kadar komisyen 2.5% - 14% daripada harga barang yang customer beli.



Yang tu kadar komisyen bagi pengiklan Lazada.



Yang ni adalah laporan orang ramai yang membeli belah secara online di Malaysia pada September 2019. Berumur antara 16 hingga 64 tahun. Kalau di media sosial seperti Facebook kategori umur yang paling aktif dan ramai adalah antara 21 tahun hingga 37 berdasarkan laporan Facebook Audience Insight.

Berdasarkan laporan daripada Statista pula, orang Malaysia berbelanja secara online(beli pelbagai jenis barang) adalah 4 Juta Dollar pada tahun 2020 ni dan jumlah customer yang berbelanja secara online lebih 20 Juta orang. Ada banyak lagi informasi berkaitan dengan statistik orang shopping online ni boleh rujuk Statista untuk dapatkan info detail.



Sumber statistic boleh rujuk dekat sini : http://bit.ly/statisticshoppingmalaysia


Apa yang Admin nak sampaikan dekat sini adalah, orang zaman sekarang lebih cenderung beli barangan online. JADI ini adalah kesempatan anda sebagai Dropship untuk grab sebanyak pembeli yang boleh dan raih pendapatan yang lumayan. KEY dia adalah RAJIN je. Kerja sangat senang jadi Dropship Link ni, tak payah beli/simpan stock, tak payah hantar barang dan tak perlu deal dengan customer pun. Buat link product/shoplink/store link/promo link/bonus link guna app Lazdrop Asia dan share je ke media social. Nak pilih barangan dekat Lazada ada berjuta product pilih ja pastu buat link product.

Tutorial Cara nak buat Link Product Lazada boleh tengok dekat link ni : http://bit.ly/tutorialLazada

Takkan daripada berjuta orang yang suka shopping tiap hari, anda tak boleh selitkan link anda untuk mudahkan mereka shopping online dan anda dapat duit daripada situ. Mesti boleh punya asalkan anda

1. Konsisten
2. Rajin
3. Tak faham boleh tanya Founder/Ejen Lazdrop Asia atau rujuk blog ni untuk panduan
4. Jangan Give Up

Sebab benda sangat senang buat link ja pun boleh kena jual barang. Content promo/poster boleh ambik dekat blog ni atau page smartmath Admin ada share dekat situ untuk mudahkan anda lead orang ramai supaya shopping melalui link anda.

Untuk detail mengenai Dropship Lazdrop Asia boleh tanya Admin/Ejen kami.

PAYMENT untuk Dropship Lazdrop Asia :


100% bergantung kepada komisyen oleh pengiklan-pengiklan yang anda share link-link product tadi. Cukup RM 80/20 Dollar dan ke atas, baru boleh cashout ke akaun bank anda.

- Referral Program komisyen RM 50 per installer baru, 100% boleh claim dekat Admin/Ejen Lazdrop Asia. Ikutlah kalau anda join Dropship bawah Admin so komisyen RM 50 untuk Ref Program, Admin yang bayar kepada anda. Kalau anda join bawah Ejen, jadi komisyen RM 50 tu Ejen yang bayar kepada anda. Kalau taknak buat Ref Program pun tak pe TAK WAJIB yang tu. TAPI RM 50 tu Admin/Ejen kami bayar cash terus tak perlu tunggu syarat Mnima macam komisyen Dropship di atas.

Surirumah Puan Fadhilah berjaya meraih RM 28,000 hasil buat dropship dengan 1 pengiklan sahaja iaitu Lazada! Klik gambar di bawah untuk dapatkan detail





Junior Ejen Lazdrop Asia

Semua ejen yang join Lazdrop Asia sama ada tahun lepas dan tahun ini anda secara automatik menjadi Junior Ejen Lazdrop Asia. Junior Ejen sekarang ada 2 tugasan yang membolehkan anda buat income kiri kanan atau dua hala.

Tugas Pertama anda sebagai Junior Ejen adalah :

1. Ajar orang ramai cara nak buat Dropship daripada pelbagai jenis pengiklan/negara

2. Bagi panduan kepada Dropship anda cara nak guna applikasi Lazdrop Asia

3. Content promo boleh ambik dekat page SmartMath atau blog Lazdrop Asia untuk mudahkan kerja-kerja promosi

4. Tutorial boleh copypaste daripada blog kami kepada blog anda bagi mudahkan urusan pembelajara antara anda dan orang ramai yang baru nak join jadi Dropship

Kadar bayaran komisyen kepada anda 95% daripada harga customer beli app Lazdrop Asia

Ada 2 Package Dropship Lazdrop Asia customer anda boleh pilih :

1. Package A : RM 150 setahun
2. Package B : RM 250 seumur hidup

sebagai contoh customer anda, nak beli app Lazdrop Asia ambik Package A RM 150. Jadi komisyen anda adalah RM 150 x 95% = RM 142.50 Cash dan kalau Package B RM 250 x 95% = RM 237.50 cash.

Yuran bulanan = Semua ejen wajib bayar yuran bulanan RM 200 kepada Founder, HANYA bila ejen dapat sales RM 2000 dan ke atas pada bulan tu sahaja. Bawah RM 2000 TAK PAYAH bayar yuran.

Contoh bulan Febuari anda dapat sales RM 3000, jadi bulan Feb kena bayar yuran RM 200 kepada Founder. Dan contoh kalau bulan Feb ni sales anda dapat RM 1900, jadi TAK PAYAH bayar yuran. Kita pada akan tengok pada bulan seterusnya macam tu lah processnya. Kalau boleh kami nak bagi semua Ejen merasa dapat duit. Duit hasil daripda anda ajar orang, guide orang, pastu jual app.

Note : Kalau tak tahu nak ajar, boleh belajar dengan Admin cara nak ajar orang ramai untuk buat dropship

Tugasan Kedua anda sebagai Junior Ejen adalah :

1. Ajar orang ramai cara macam mana nak jadi Ejen Lazdrop Asia

2. Bagi panduan, bagi penjelasan cara-cara nak join jadi Ejen Lazdrop Asia





Kadar komisyen kepada anda, bila orang yang anda ajar tadi join jadi Ejen Lazdrop Asia, kami bayar kepada anda RM 100 dan 1 point.

Bila point anda melebihi 10 points, secara automatik anda akan dilantik jadi Senior Ejen kami.

Kalau anda tak tahu macam mana nak ajar orang sama ada nak jadi Dropship/Ejen Lazdrop Asia, anda boleh belajar dengan Admin, Admin akan post banyak tutorial untuk bantu kefahaman anda mengenai fungsi dan manfaat applikasi Lazdrop asia dan cara nak ajar, cara nak jual dan sebagainya.

Lepas tu, andaikan anda masih baru, tiba-tiba ada anda customer tapi tak tahu handle, jangan risau, boleh mintak tolong Admin bantu customer anda untuk buka akaun Dropship dan sebagainya. Tapi jangan la sampai dah 20 30 customer anda tak tahu nak handle. Sebab tujuan kami wujudkan system Ejen ni untuk bantu kami ajar orang buat dropship.

Senior Ejen Lazdrop Asia(Komisyen RM 400 per Ejen installer)





Tugasan Senior Ejen adalah sama macam tugasan Junior Ejen cuma beza dekat bayaran saja.

Kadar bayaran kepada Senior Ejen :

1. Yang join Dropship dengan anda masih DIKEKALKAN 95% keuntungan

2. Yang join Ejen melalui anda, kami bayar RM 400 bagi 1 pendaftar baru jadi Ejen hasil didikan,perkongsian ilmu, panduan serta tatacara yang anda berikan kepada mereka.

Sebab kenapa kami bayar mahal RM 400 bagi 1 pendaftar ejen baru.. kepada Senior Ejen adalah sesuai dengan usaha keras,komitmen,konsisten,berpengalaman dan ilmu perniagaan yang cukup yang mereka belajar selama jadi Junior Ejen dengan Lazdrop Asia. 


Syarat-syarat untuk Upgrade secara automatic menjadi Senior Ejen Lazdrop Asia adalah :

1. WAJIB jadi Junior Ejen Lazdrop Asia

2. WAJIB dapat 10 Points/Partner dan ke atas(walaupun kena kumpul 10 point/member ke atas pun kami bayar komisyen juga kepada anda RM 100/1 pendaftar ejen baru)

3. Semua Junior Ejen WAJIB kena verify akaun dengan Admin dulu.


KAEDAH PEMBAYARAN KEPADA EJEN(junior/senior) adalah melalui Bank Transfer/Paypal. Kami bayar pada hari yang sama selepas customer anda yang nak jadi Ejen buat pembayaran, hari yang sama juga kami bayar kepada anda RM 100(junior)/RM 400(senior).


Dapatkan Detail Program di sini :

Dropship Lazdrop Asia : http://bit.ly/tutorialLazada

Ejen Lazdrop Asia : http://bit.ly/EJENLAZDROPASIA

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja