Orang Lain Shopping di Shopee, Anda Dapat Duit


Macam mana anda dapat duit, bila orang lain shopping di Shopee?

Pengenalan 

Applikasi Lazdrop Asia mempunyai lebih 200 Pengiklan daripada pelbagai jenis Asia Tenggara iaitu antaranya Malaysia,Singapore,Indonesia,Thailand,Vietnam dan Philippine yang offer program affiliate menggunakan 1 akaun dropship sahaja! Dalam 200 pengiklan-pengiklan tersebut terbahagi kepada beberapa kategori antaranya Fesyen,Travel,Shopping,Health and Beauty,Finance dan banyak lagi. Admin akan terangkan setiap kategori pengiklan ni pada tutorial akan datang. Tutorial yang ini Admin focus kepada kategori Shopping. Dalam kategori shopping ni ada banyak pengiklan, antaranya Lazada,Shopee,MrDiy,Aliexpress,PGMall,Qoo10 dan banyak lagi.

Untuk tutorial ini kita focus kepada pengiklan gergasi seperti Shopee. Senang nak faham, kalau orang ramai shopping di Shopee melalui link anda, anda akan dapat duit. Tak perlu beli stock, tak perlu hantar barang, tak perlu deal dengan customer dan anda hanya perlu buat shoplink guna applikasi Lazdrop Asia saja.

Fungsi Program:


1. Buat shoplink sama ada nak pilih barangan daripada Shopee, buat link product pun boleh. Atau nak buat shoplink 1 store Shopee pun boleh. Guna applikasi Lazdrop Asia untuk buat shoplink dan share link anda ke media social. Bila orang ramai klik link anda dan mereka buat pembelian atau shopping, anda akan dapat komisyen 2.1% hingga 7% daripada harga barangan yang customer shopping tadi!




2. Customer klik shoplink anda, dan mereka shopping di Shopee. Customer terima barangan dengan selamat dan komisyen anda akan dikira.

Sebagai Contoh, customer beli kasut harga RM 250. Dia klik link anda, dia beli dan terima kasut tersebut. Kemudian komisyen anda dibayar RM 250 x 4.9% = RM 12.25 untuk 1 unit kasut sahaja. Berapa banyak orang Shopping di Shopee setiap hari. Ambik peluang ni, tak banyak orang tahu tentang benda ni.

3. Semua komisyen hasil daripada Shopping orang ramai daripada link anda akan dikumpul dalam 1 akaun dropship sahaja


Minima pengeluaran ke akaun bank adalah RM 80 dan ke atas.
Komisyen adalah 100% anda punya walaupun anda menggunakan applikasi Lazdrop Asia untuk melepasi syarat untuk jadi Affiliate dengan pengiklan-pengiklan.

Cara buat Shoplink Shopee :


Buka applikasi Lazdrop Asia dan klik Shopee MY




Klik button Shop warna merah di sebelah kanan bawah untuk pilih barangan di Shopee

Copy LINK URL Product di atas sekali



Paste link yang anda Copy tadi, paste pada ruangan di atas dan Klik GENERATE. Klik Shorten untuk pendekkan shoplink dan siap link product anda! Share je shoplink anda itu di mana saja.




Manfaat

Dengan wujudnya applikasi Lazdrop Asia ni, anda tak perlu lagi susah-susah nak cari 2 3 kerja partime yang memakan banyak tenaga dan masa anda bersama keluarga. Program ni asalnya kami wujudkan untuk menyelesaikan masalah surirumah yang susah nak tinggal rumah pegi cari kerja part time untuk bantu suami/keluarga. Oleh itu kami wujudkan applikasi ni untuk mudahkan surirumah untuk buat kerja dropship melalui smartphone dan duduk di rumah saja. Kalau tak pandai Admin dan Ejen Lazdrop Asia boleh guide takda masalah. Kini applikasi Lazdrop Asia kami open kepada semua orang boleh guna. Kalau dulu kami sediakan Advertiser Lazada sahaja, kini lebih 200 pengiklan daripada pelbagai asia tenggara dalam 1 applikasi dan 1 akaun dropship sahaja! Jimat masa dan tenaga tak payah nak fikir cari 2 3 kerja part time .

Kerja sangat senang, buat shoplink, share ke media social, customer klik link dan shopping, customer terima barang dengan selamat dan anda dapat duit. Guna applikasi je. Student pun boleh buat kerja-kerja dropship macam ni sebab guna social media je platform untuk share link product/store advertiser.

Kalau untuk shoplink bagi negara Asia yang lain, sebagai contoh Shopee Indonesia. Jadi anda boleh buat shoplink Shopee Indonesia dan share link tersebut ke group-group facebook Indonesia. Sebab link tersebut laku di Indonesia saja, bila orang indonesia shopping melalui link anda, anda dapat komisyen dan dibayar ke akaun dropship yang sama saja.

Kalau shoplink Shopee Singapore, so link tu laku di Singapore je lah, boleh ja share link tu ke group2 singapore. Bila orang singapore shopping melalui link anda, anda dapat duit jugak.

Kelebihan
Antara kelebihan applikasi Lazdrop Asia anda tak perlu BACA EBOOK pun sebab semua kami dah program siap dalam 1 applikasi ni. Anda hanya perlu klik itu dan ini saja untuk buat kerja-kerja dropship. Takkan share link pun tak tahu kan mustahillah.

Admin akan sediakan poster promo di blog ini. Jadi anda hanya perlu convert link store/promo, share ke media social beserta poster yang Admin sediakan di blog ini untuk tarik lebih ramai pembeli melalui link anda!


Testimoni Dropship Lazdrop Asia


MACAM MANA NAK JOIN DROPSHIP LAZDROP ASIA?


Ada 2 package untuk join Dropship Lazdrop Asia 

Package A : RM 150 setahun
Package B : RM 250 seumur hidup


Lepas join Lazdrop Asia korang akan dapat

1. Installer app Lazdrop Asia
2. Admin akan ajar cara nak guna app
3. Admin akan setupkan akaun dropship

Ambil peluang ni untuk tambah sumber pendapatan anda, sambil-sambil main social media boleh jugak dapat hasil dengan share link-link product/store advertiser



GROUP FACEBOOK BUSINESS DROPSHIP





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ATAU 

JADI EJEN KAMI



Nak jadi Ejen Kami? Kami bayar anda RM 142.50 hingga RM 237.50 per installer!

Detail Ejen boleh klik gambar di atas.



Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja