Lubok Dropship guna 1 applikasi Lazdrop Asia saja!


Pengenalan LazDrop Asia

Ada yang dah tahu dan ada yang belum tahu. LazDrop Asia ni adalah applikasi yang dibangunkan oleh team SmartMath App Developer pada tahun 2018. Applikasi ini dicipta khas untuk membolehkan user buat Dropship Link Product daripada Advertiser seperti Lazada/Shopee. Tujuan asal applikasi ini dibangunkan adalah untuk membolehkan kaum ibu dan surirumah buat duit dari rumah dengan buat kerja-kerja dropship link product/store advertiser memandangkan golongan ini mempunyai kekangan untuk buat kerja part time di luar rumah. Oleh itu, applikasi ini dibangunkan bagi tujuan mengatasi masalah tersebut. Tak lama selepas itu applikasi Lazdrop Asia makin lama,makin mendapat sambutan dan app ini dibuka kepada orang ramai sehingga kini.

Kalau dulu applikasi Lazdrop Asia user hanya boleh buat dropship shoplink product/store daripada 3 advertiser sahaja iaitu Lazada,Shopee dan Alibaba. Kini, Lazdrop Asia telah upgrade kepada 200 advertiser daripada pelbagai negara Asia. Jadi user bebas buat shoplink sebanyak yang boleh dan semua hasil komisyen daripada kerja-kerja dropship ini dikumpulkan dalam 1 account saja!


MACAM MANA PROGRAM NI BERFUNGSI?


Salah satu advertiser daripada beratus advertiser yang terdapat dalam applikasi Lazdrop Asia adalah LAZADA.




Lazada ada buat Lazada Affiliate. Lazada Affiliate ni fungsi dia kita boleh pilih apa saja barangan yang ada di store Lazada, buat shoplink product, share atau promote dekat media social, bila orang klik link product dan beli barangan tersebut... kita akan dapat komisyen sehingga 14% daripada harga barang yang kita pilih tadi.

TAPI nak join Lazada Affiliate, korang kena ada website/app sendiri, kena surat SSM, kena sertakan kad debit, kena sertakan IC dan detail-detail peribadi. Kemudian korang kena tunggu dalam 5 hari bekerja untuk dapat keputusan sama ada korang layak join Lazada Affiliate atau pun tak. Kalau takda website/app memang tak layak lah.

OLEH ITU, kami sediakan platform applikasi LazDrop Asia yang kami bangunkan sendiri untuk sesiapa saja yang berminat nak buat duit dengan menjadi Dropship Shoplink Advertiser seperti Lazada/Shopee/Alibaba tanpa ada website dan sebagainya. App kami sediakan kepada mereka yang berminat nak join.


APA FUNGSI APPLIKASI LAZDROP ASIA?



Fungsi applikasi Lazdrop Asia kami mudahkan urusan sesimple 1 2 3.


1. User hanya perlu pilih barangan daripda store advetiser, buat shoplink product/store daripada Advertiser(Lazada/Shopee/Alibaba/Zalora dan sebagainya) dan share ke media social.


2. Customer klik link product/store yang korang share tadi dan customer beli/shopping barang





3. Lepas customer dah dapat barangan dan korang akan dapat komisyen sehingga 14% daripada harga barang yang korang pilih



Semua komisyen yang korang dapat akan dikumpulkan dalam 1 akaun dropship sahaja. Syarat minima untuk cashout ke akaun bank korang adalah RM 80 dan ke atas baru korang boleh cashout ke akaun bank.



Contoh buat shoplink product daripada advertiser Lazada :




1. Buka app Lazdrop asia dan pilih barangan yang ada di store Lazada
2. Buat shoplink product yang dipilih
3. Share shoplink product ke media social
4. Bila ada orang klik link dan beli barang
5. User tersebut akan dapat komisyen sehingga 14% daripada harga barang yang user tu pilih.

Kalau nak buat shoplink untuk Lazada luar negara(Indonesia,Singapore,Thailand dan sebagainya) :

1. Convert app Lazada kepada store Indonesia
2. Pilih dan buat link product untuk negara Indonesia
3. Share ke media social dimana ramai orang Indonesia. Sebagai contoh share ke group-group fb Indonesia jadi link product tu laku dekat Indonesia saja. 

Tak kisah korang buat link product untuk negara mana tapi komisyen tetap dibayar ke 1 akaun dropship korang saja.

Sebagai contoh, korang pilih product rantai emas harga RM 1000. Buat shoplink product rantai emas tu then share ke media social bila orang ramai klik dan beli rantai tu. Komisyen yang korang dapat ialah RM 1000 x14% =  RM 140.



Kadar komisyen barangan adalah berbeza mengikut jenis barang dan store yang offer program ni. Nanti boleh tanya Admin mengenai kadar komisyen.

Kalau nak senang, tak payah pilih barang 1 per 1 untuk buat shoplink. Buat shoplink 1 store terus, sebagai contoh korang buat shoplink untuk store Shopee, then lantaklah customer nak shopping barang apa pun, asalkan diorang klik shoplink korang dan diorang shopping, then korang dapat komisyen.

Contoh korang buat shoplink satu store macam ni :





1. Masuk dalam app Lazdrop Asia
2. Pilih Advertiser(Lazada/Shopee/Alibaba dan sebagainya)
3. Klik Getlink dan share ke media social
4. Bila orang ramai klik link korang, automatic website/app Advertiser akan keluar. Kalau korang buat shoplink Store Lazada, so website Lazada akan keluar. Bila orang shopping dekat Lazada daripada link korang tadi, korang akan dapat komisyen. Tak kisahlah barang apa pun customer tu beli.
5. Semua hasil komisyen yang dibayar oleh advertiser-advertiser akan dikumpulkan dalam 1 akaun dropship sahaja. Tak kisahlah shoplink korang tu sumber dari Lazada ke Zalora ke Shopee ke apa semua komisyen akan dikumpulkan dalam 1 akaun.


Minimum withdrawal/cashout ke akaun bank/paypal adalah RM 80 dan ke atas.

Bila akaun dropship korang dah lebih RM 80 dan ke atas, korang boleh request untuk cashout ke akaun bank atau paypal. Lepas advertiser dah bayar ke akaun bank, korang jugak akan dapat invoice sebagai bukti pembayaran komisyen!






Jadi terpulanglah kepada customer barang apa yang dia nak beli yang penting customer tu klik link korang saja.

MACAM MANA DENGAN SHOPLINK LUAR NEGARA? 

Sebagai contoh, korang buat shoplink untuk store Lazada Indonesia, buat shoplink store macam yang dalam video di atas, share link tu dekat group-group Facebook/Whatsapp group Indonesia sebab link ni hanya laku untuk indonesia saja. Jadi bila orang indonesia klik link korang, diorang shopping then korang akan dapat komisyen jugak

Kalau korang buat shoplink store Lazada Singapore jadi link tu laku untuk orang singapore saja macam tu lah.

Semua komisyen walaupun daripada luar negara, akan dikumpulkan ke dalam 1 akaun dropship korang saja. 200 Advertiser, 1 applikasi dan 1 akaun! Sangat memudahkan urusan.

MARKETING APA NAK GUNA UNTUK DAPAT LEBIH BANYAK ORANG KLIK LINK DAN BELI BARANG?

Banyak kaedah marketing korang boleh guna untuk menggalakkan orang ramai untuk klik link product/store advetiser korang iaitu korang boleh pakai Mailchimp untuk buat email marketing, atau boleh pakai Manychat untuk buat messenger marketing dan banyak lagi. 
Boleh tengok-tengok video marketing yang kami upload di Sinbad Studio channel di Youtube :

 


TESTIMONI LAZDROP ASIA


Ramai yang dah join Lazdrop Asia dan ramai yang dah berjaya cashout. Sebab program ni senang ja, just cari barangan daripada store advertiser(Lazada/Shopee/Alibaba dan sebagainya) dan share ke media social. Bila orang klik link dan beli barang, then korang akan dapat komisyen. Kerja senang ja bukan kena deal dengan customer pun dan tak perlu hantar barang pun. HANYA link product atau link store advertiser sahaja. Duduk dekat rumah/tempat kerja pun boleh buat guna app Lazdrop Asia ja.

LAKU KA LAZDROP ASIA NI?



Hampir 1 Juta orang tertarik dengan LazDrop Asia ni sebab App LazDrop Asia ni Customer boleh buat Dropship Lazada/Shopee/Alibaba sekali gus TANPA perlu baca Ebook. Selain tu, app LazDrop Asia ni kami mudahkan dengan beberapa button yang ringkas saja so Customer tak perlu pusing-pusing nak buat Dropship Lazada/Shopee,,, Mereka hanya perlu klik pilih barang, buat shoplink dan share ke media social.

Di samping itu, kami ada share tips untuk up sales mereka, ada upload video marketing guna FBBOT, ada upload app LazDrop Analysis bagi membantu mereka semak barang apa yang tengah laku dan buat shoplink product-product jenis high demnad macam tu untuk tingkatkan komisyen mereka.


MACAM MANA NAK JOIN DROPSHIP LAZDROP ASIA?

Ada 2 package untuk join Dropship Lazdrop Asia 

Package A : RM 150 setahun
Package B : RM 250 seumur hidup

Lepas join Lazdrop Asia korang akan dapat

1. Installer app Lazdrop Asia
2. Admin akan ajar cara nak guna app
3. Admin akan setupkan akaun dropship

Ambil peluang ni untuk tambah sumber pendapatan korang, sambil-sambil main social media boleh jugak dapat hasil dengan share link-link product/store advertiser


ATAU

JADI EJEN LAZDROP ASIA DAN JANA PENDAPATAN ANTARA RM 140 - RM 230 SEHARI


Kami juga ada buka peluang kepada sesiapa yang nak jadi Ejen kami.

Berapa kami bayar ejen?

95% keuntungan iaitu antara RM 142 dan RM 237 per installer!

Detail untuk jadi ejen kami klik je gambar di bawah :





Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja