Invite Kenalan, Dapat RM 50 Cash!

INVITE KENALAN, DAPAT RM 50 CASH!

Dalam applikasi Lazdrop Asia, selain boleh buat pelbagai jenis dropship, anda juga berpeluang meraih pendapatan RM 50 cash per installer dengan menjemput kenalan anda dengan Referral Program yang terdapat dalam applikasi Lazdrop Asia.

Jemput kenalan anda menggunakan applikasi Lazdrop Asia dengan hanya klik invite sahaja text marketing automatik dah siap dengan Invitation Code anda, pastikan kenalan anda mendaftar Invitation Code anda semasa sign up akaun Lazdrop Asia. Dalam tempoh 24 jam akaun kenalan anda akan mendapat ID Lazdrop Asia dan anda akan dibayar RM 50 oleh Founder/Ejen/Admin SmartMath App Developer.

Tutorial Jemput Kenalan guna applikasi Lazdrop Asia

Step 1 : Sign In dalam app Lazdrop Asia Step 2 : Klik Jemput KenalanStep 3 : Pilih je mana-mana social media yang anda nak share Kod Jemputan anda


Step 4 : Kenalan anda klik link dan register Lazdrop Asia, Dapat ID daripada Founder/Ejen Lazdrop Asia,Komisyen RM 50 akan dibayar kepada anda


Kenalan anda buat pendaftaran dengan applikasi Lazdrop Asia


Kenalan anda masukkan KOD JEMPUTAN anda di sini. Kod Jemputan anda akan tercatat dalam database peserta baru. Dalam tempoh 24 jam Founder/Ejen Lazdrop Asia atau Admin SmartMath App Developer akan bagi ID kepada kenalan anda dan anda akan dibayar komisyen RM 50 cash.

Selamat Mencuba!
Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


1000 group whatsapp untuk perniagaan anda

1000 Group Whatsapp Untuk Perniagaan Anda Edisi 2022

Beli dengan harga promo RM 9.90 dapat semua 1000++ group whatsapp untuk luaskan pasaran perniagaan produk/servis anda!

RM 89.90 RM 9.90 Sahaja

(2,300 Terjual)Dropliz Sandal

Kasut Sandal Wanita | READY STOCK

RM 59.90 RM 19.90 Sahaja

(12k Terjual)