Pengenalan LazDrop Asia


Pengenalan LazDrop Asia

Ada yang dah tahu dan ada yang belum tahu. LazDrop Asia ni adalah applikasi yang dibangunkan oleh team SmartMath App Developer pada tahun 2018. Applikasi ini dicipta khas untuk membolehkan user buat Dropship Link Product Lazada/Shopee. Tujuan asal applikasi ini dibangunkan adalah untuk membolehkan kaum ibu dan surirumah buat duit dari rumah memandangkan golongan ini mempunyai kekangan untuk buat kerja part time di luar rumah. Oleh itu, applikasi ini dibangunkan bagi tujuan mengatasi masalah tersebut.

Namun, LazDrop Asia sekarang dibuat kepada orang ramai untuk memudahkan mereka buat dropship link product Lazada/Shopee. Selain itu, memudahkan Admin dan User app dalam urusan pembelajaran. User senang nak ikut step by step bila Admin beri arahan jadi user just klik-klik saja. Ini adalah alternative kepada kaedah belajar guna ebook. Sebab tak semua orang boleh faham kalau guna ebook dan mereka tak ada kesempatan untuk try atau praktikkan apa yang mereka belajar.

Jadi, dengan adanya applikasi LazDrop Asia memudahkan user untuk belajar dan praktik terus. Sangat cepat berbanding belajar guna kaedah ebook. 

Fungsi Applikasi LazDrop Asia




Lazada ada buat Lazada Affiliate. Lazada Affiliate ni fungsi dia kita boleh pilih apa saja barangan yang ada di store Lazada, buat shoplink product, share atau promote dekat media social, bila orang klik link product dan beli barangan tersebut... kita akan dapat komisyen sehingga 14% daripada harga barang yang kita pilih tadi.

TAPI nak join Lazada Affiliate, korang kena ada website/app sendiri, kena surat SSM, kena sertakan kad debit, kena sertakan IC dan detail-detail peribadi. Kemudian korang kena tunggu dalam 5 hari bekerja untuk dapat keputusan sama ada korang layak join Lazada Affiliate atau pun tak. Kalau takda website/app memang tak layak lah.

OLEH ITU, kami sediakan platform applikasi LazDrop Asia untuk sesiapa saja yang berminat nak buat duit dengan menjadi Dropship Shoplink Advertiser seperti Lazada/Shopee/Alibaba tanpa ada website dan sebagainya. App kami sediakan kepada mereka yang berminat nak join.

Kini bukan, korang bukan saja boleh buat shoplink daripada Advertiser Lazada, malah ada 200 lebih advertiser yang korang boleh buat dropship daripada pelbagai negara menggunakan 1 applikasi dan 1 akaun dropship sahaja!

 




Kegunaan applikasi LazDrop Asia user boleh buat Dropship Link Product Lazada/Shopee sama macam flow gambar di bawah :












Korang ada dua pilihan untuk buat dropship shoplink ni sama ada korang nak buat shoplink untuk Specific Product atau shoplink Store Advertiser :

Contoh buat shoplink untuk Specific Product daripada Advertiser Lazada :



Contoh barang yang korang sendiri yang pilih daripada store advertiser untuk dijadikan shoplink



1. Buka app Lazdrop asia dan pilih barangan yang ada di store Lazada
2. Buat shoplink product yang dipilih
3. Share shoplink product ke media social
4. Bila ada orang klik link dan beli barang
5. User tersebut akan dapat komisyen sehingga 14% daripada harga barang yang user tu pilih.

Kalau nak buat shoplink untuk Lazada luar negara(Indonesia,Singapore,Thailand dan sebagainya) :

1. Convert app Lazada kepada store Indonesia
2. Pilih dan buat link product untuk negara Indonesia
3. Share ke media social dimana ramai orang Indonesia. Sebagai contoh share ke group-group fb Indonesia jadi link product tu laku dekat Indonesia saja. 

Tak kisah korang buat link product untuk negara mana tapi komisyen tetap dibayar ke 1 akaun dropship korang saja.

Sebagai contoh, korang pilih product rantai emas harga RM 1000. Buat shoplink product rantai emas tu then share ke media social bila orang ramai klik dan beli rantai tu. Komisyen yang korang dapat ialah RM 1000 x14% =  RM 140.

Kadar komisyen barangan adalah berbeza mengikut jenis barang dan store yang offer program ni. Nanti boleh tanya Admin mengenai kadar komisyen.

Contoh buat shoplink untuk Store Advertiser :



Contoh shoplink untuk Store Advertiser(Lazada)



1. Masuk dalam app Lazdrop Asia
2. Pilih Advertiser(Lazada/Shopee/Alibaba dan sebagainya)
3. Klik Getlink dan share ke media social
4. Bila orang ramai klik link korang, automatic website/app Advertiser akan keluar. Kalau korang buat shoplink Store Lazada, so website Lazada akan keluar. Bila orang shopping dekat Lazada daripada link korang tadi, korang akan dapat komisyen. Tak kisahlah barang apa pun customer tu beli.
5.

PEMBAYARAN KOMISYEN KE AKAUN BANK



Semua hasil komisyen yang dibayar oleh advertiser-advertiser akan dikumpulkan dalam 1 akaun dropship sahaja. Tak kisahlah shoplink korang tu sumber dari Lazada ke Zalora ke Shopee ke apa semua komisyen akan dikumpulkan dalam 1 akaun.


Minimum withdrawal/cashout ke akaun bank/paypal adalah RM 80 dan ke atas.

Bila akaun dropship korang dah lebih RM 80 dan ke atas, korang boleh request untuk cashout ke akaun bank atau paypal. Lepas advertiser dah bayar ke akaun bank, korang jugak akan dapat invoice sebagai bukti pembayaran komisyen!





TESTIMONI LAZDROP ASIA


Ramai yang dah join Lazdrop Asia dan ramai yang dah berjaya cashout. Sebab program ni senang ja, just cari barangan daripada store advertiser(Lazada/Shopee/Alibaba dan sebagainya) dan share ke media social. Bila orang klik link dan beli barang, then korang akan dapat komisyen. Kerja senang ja bukan kena deal dengan customer pun dan tak perlu hantar barang pun. HANYA link product atau link store advertiser sahaja. Duduk dekat rumah/tempat kerja pun boleh buat guna app Lazdrop Asia ja.


JOIN DROPSHIP LAZDROP ASIA

Package A : RM 150 setahun

Package B : RM 250 seumur hidup

tunjuk ajar akan diberikan tak da masalah




Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja