Kerjaya dari rumah. Ejen LazDrop Asia potensi pendapatan RM 6,000 sebulan!



Peluang kerjaya dari rumah sebagai Ejen Lazdrop Asia.

Pengenalan

LazDrop Asia adalah applikasi khas yang dicipta oleh SmartMath App Developer pada tahun 2018. Applikasi LazDrop Asia ini berfungsi sebagai publisher app dimana orang ramai boleh buat Dropship hanya menggunakan shoplink product/store daripada advertiser yang dipilih seperti Lazada/Shopee/Alibaba/MrDiy/Zalora dan ada banyak lagi lebih 200 advertiser daripada pelbagai negara asia dengan hanya menggunakan applikasi LazDrop Asia sahaja walaupun user tu tak ada website sendiri sebagai platform. Applikasi khas ini hanya boleh didapati di SmartMath App Developer sahaja.

KALAU BELUM TAHU TENTANG Apa tu Lazdrop Asia App boleh dapatkan detail di bawah :

Klik saja button dibawah untuk dapatkan detail tentang Lazdrop Asia App







Jika sebelum ini, hanya team SmartMath App Developer sahaja yang menguruskan business LazDrop Asia ini, KINI kami nak buka peluang kerjaya kepada orang ramai yang berminat untuk jadi Agent LazDrop Asia yang mungkin akan mengubah hidup anda SEBAB anda bukan saja JOIN jadi agent lepas tu senyap macam tu saja. Anda akan diajar step yang sama seperti yang kami buat untuk menguruskan business LazDrop Asia dari segi teknik dan tools marketing yang kami guna, anda akan dapat app LazDrop Asia yang ada ID Publisher anda sendiri dan database anda sendiri(database kami boleh tolong handlekan, kalau nak report database user kami boleh export bagi kepada Agent).

 












Anda akan dapat App LazDrop Asia(Publisher ID anda sendiri) dan DATABASE customer anda sendiri



Segala data-data customer app anda, akan tertera seperti ini. Anda boleh request kepada Admin untuk export data-data ini kepada anda bagi tujuan perniagaan.

Apa beza antara Ejen Lazdrop Asia dan Dropship Lazdrop Asia?

Dropship Lazdrop Asia : 

- Guna app Lazdrop Asia untuk Buat kerja-kerja cari barangan di store advertiser(Lazada/Shopee/Alibaba dan sebagainya), buat link shoplink, share ke media social, customer klik link dan beli barang then korang akan dapat komisyen.

- Takda hak untuk jual app Lazdrop Asia kepada orang lain

Founder/Ejen Lazdrop Asia : 

- Jual app Lazdrop Asia, bagi ID kepada customer, dan guide customer cara nak guna app Lazdrop Asia(Admin akan ajar semua ejen-ejen baru)

- Ejen kalau nak buat kerja-kerja dropship pun boleh takda masalah sebab Ejen akan diberi app dia tersendiri.


MACAM MANA CARA KERJA EJEN LAZDROP ASIA?


1. Customer beli app daripada korang mengikut package yang kita tetapkan

2. Lepas customer dah bayar kepada korang, korang bagi link installer kepada customer dan guide customer untuk register

3. Bila customer dah selesai daftar, customer perlukan ID untuk Sign In, takda ID ni,user tak boleh sign in. Jadi, korang sebagai Ejen, boleh ambik ID untuk customer korang daripada Admin dan korang serahkan ID tu kepada customer korang masing-masing.

4. Founder/Ejen kita akan guide customer cara nak guna app Lazdrop Asia, cara nak buat shoplink dan sebagainya.

5. Setup akaun dropship Founder/Ejen yang akan buatkan untuk customer

Semua ni Admin akan ajar Ejen cara nak handle. In case, kalau korang masih baru tapi ada customer. Korang tak tahu macam mana nak guide customer korang, korang boleh bagitau Admin untuk bantu customer korang untuk setup akaun dropship dan cara buat shoplink product Lazada/Shopee dan sebagainya.





BERAPA EJEN DAPAT RM?
UPDATE KADAR KEUNTUNGAN UNTUK EJEN BAGI TAHUN 2020! (95% keuntungan) =

Package A = RM 142.50 per app installer ejen akan dapat
Package B = RM 237.50 per app installer ejen akan dapat 

Harga untuk Ejen/Founder jual app kepada customer :

Package A = RM 150 setahun
Package B = RM 250 seumur hidup


Maksudnya kalau customer korang beli app dengan korang package A harga jual RM 150 :

i. Customer korang akan bayar kepada korang RM 150 dan korang akan bagi installer app Lazdrop Asia kepada customer korang

ii. Customer korang akan register dalam app dan perlukan ID untuk diorang log masuk dalam app dan ID ni korang boleh ambik dekat Admin untuk korang bagi kepada customer korang.

iii. Untuk dapatkan ID, korang kena bayar kepada Admin 5% daripada harga yang customer beli tadi. Kalau customer beli RM 150, jadi korang bayar kepada Admin untuk ID adalah RM 7.50 dan untung penuh korang dapat adalah
RM 142.50 (95% daripada harga jualan).


Jangan risau, kalau ada masalah teknikal boleh bagitau Admin sebab Agent LazDrop Asia ni boleh kolaborasi dengan SmartMath App Developer(Founder). So segala content promosi ke nak mintak design poster ke apa boleh ambik daripada kami takda masalah. 




Dalam applikasi Lazdrop Asia ni kami ada sediakan SELF MARKETING iaitu Referral program. Referral Program ni kalau customer korang tolong promote app korang kepada orang lain, dan ada yang beli app daripada korang, korang kena bayar komisyen kepada customer korang yang tolong promote tadi.

Kalau nak buang function ni pun boleh bincang dengan Admin semula. Tapi setakat ni semua ejen setuju untuk kekalkan fungsi Self Marketing ni dalam app Lazdrop Asia sebab jimat dari segi kos pengiklanan/marketing.

Kalau nak guna Marketing Referral Program. Referral program ni sengaja kami wujudkan dalam app Lazdrop Asia untuk menggalakkan aktiviti share dalam kalangan Dropshippers, jadi lebih ramai yang share app Lazdrop Asia korang, lebih ramai yang akan join buat dropship dengan korang dan lebih tinggi sales revenue korang sekali gus menjimatkan kos pengiklanan/promosi.

Sebagai contoh Customer A, ID dia ialah LZ0001... Customer A ni promote app LazDrop Asia anda, lepas tu ada customer nak join... Customer B join LazDrop Asia dan dia kena isi ID Customer A tadi...iaitu LZ0001 dekat form "Verification Code". Lepas Customer B done register, anda boleh check dekat database pada ROW "Verification Code" tengok dekat situ Customer B pakai ID siapa untuk register. Kalau ID LZ0001.. itu adalah ID Customer A tadi. So anda kena bayar komisyen kepada Customer A tadi.

Kalau Customer B join package A. So komisyen anda kena bayar kepada Customer A ialah RM 50. 

Kalau Customer B join package B. So komisyen anda kena bayar kepada Customer A ialah RM 100. 

Referral Program ni sangat membantu dan cepat dalam usaha promote app LazDrop Asia anda TANPA anda sendiri turun padang sebab ada orang tolong promotekan. Itu lah marketing referral program. 


OK macam mana pulak kalau Customer yang direct join dengan anda, dia nak isi Verification Code tu guna ID mana? Customer tu boleh reg guna ID Publisher anda. ID Publisher ejen akan diberi. 




Ejen LazDrop Asia merupakan sebahagian daripada kami oleh itu anda boleh dapat kerjasama daripada SmartMath App Developer sebagai Founder untuk support dan sama-sama kita grow business bersama. Kita boleh kerjasama dari segi marketing,content,service graphic, technical dan banyak lagi yang berkaitan dengan LazDrop Asia. 





Marketing tools yang biasa kami guna ialah FBBOT,Mailchimp dan Referral Program. Semua ni Agent akan diajar cara nak guna dari A sampai Z. 

Baik, merujuk kepada perkara di atas yang Marketing Referral Program tu, ok referral program ni kita galakkan customer untuk hebahkan tentang applikasi LazDrop Asia ni kepada rakan-rakan/family/fans mereka. Ini adalah teknik untuk kembangkan installer app LazDrop Asia. Tapi Referral Program ni kita kena bayar upah kepada customer yang berjaya buat Referral Program ni. 



LAKU KE LAZDROP ASIA ni?



Hampir 1 Juta orang tertarik dengan LazDrop Asia ni sebab App LazDrop Asia ni Customer boleh belajar buat Dropship Lazada/Shopee/Alibaba sekali gus TANPA perlu baca Ebook. Selain tu, app LazDrop Asia ni kami mudahkan dengan beberapa button yang ringkas saja so Customer tak perlu pusing-pusing nak buat Dropship Lazada/Shopee,,, Mereka hanya perlu klik pilih barang, buat shoplink dan share ke media social.

Di samping itu, kami ada share tips untuk up sales mereka, ada upload video marketing guna FBBOT, ada upload app LazDrop Analysis bagi membantu mereka semak barang apa yang tengah laku dan buat shoplink product-product jenis high demnad macam tu untuk tingkatkan komisyen mereka.


TESTIMONI EJEN LAZDROPASIA

EJEN MVP untuk bulan ni : EJEN SYED ARIF buat sales RM 3,600 dalam masa sehari!



EJEN ROHANI = RM 1250 sales dalam masa sehari!



EJEN NURHAFIZAH = RM 750 sales dalam masa sehari!





SYARAT DAN KOS UNTUK JOIN EJEN LAZDROP ASIA :

- Pendaftaran RM 500 sahaja(seumur hidup).

- Yuran bulanan RM 200(kalau sales korang bawah RM 2000 tak payah bayar yuran . Contoh kalau sales korang bulan Januari dapat RM 3000, baru bayar yuran bulan Januari RM200. Kalau sales korang bulan tu RM 1900, so tak payah bayar yuran.

- Admin boleh pantau sales Ejen melalui database

- Harga jual app Lazdrop Asia kepada customer kita masih kekalkan dan selaras dengan Ejen-ejen lain iaitu Package A : RM 150 setahun dan Package B : RM 250 seumur hidup. Jadi Ejen tak boleh suka-suka untuk turunkan harga app atau naikkan harga app. Kita bagi harga selari dengan Ejen dan Founder.

- App untuk Ejen akan diberi khas oleh Admin, jadi app tu nanti akan ada username dan ID korang sendiri.

- Dapat database customer(yang ni Admin akan uruskan). Kalau nak record customer korang, Admin boleh exportkan bagi kepada korang.

APA MANFAAT CUSTOMER DAPAT KALAU BELI APP LAZDROP ASIA NI DARIPADA KORANG?

Simple flow kalau customer korang beli app Lazdrop Asia daripada korang apa faedah yang diorang boleh buat dengan app ni :



Gambaran diatas adalah untuk buat shoplink product/store Lazada menggunakan applikasi. Share link tersebut ke media social, orang klik link dan beli barang, kemudian user tersebut akan dapat bayaran komisyen. Dalam app ni ada lebih 200 advertiser daripada pelbagai negara Asia yang user boleh buat dropship shoplink. Jadi customer korang takkan rasa waste lah kalau beli app ni sebab ada banyak function yang diorang boleh buat untuk dapatkan side income.


Berminat untuk jadi Agent LazDrop Asia? Kalau anda sungguh-sungguh nak mengubah hidup, kami sangat-sangat mengalu-alukan.  Kami tak menjanjikan kaya kepada ejen, tapi kami menjanjikan apa yang kami tahu dan apa yang kami buat, kami perturunkan kepada ejen-ejen kami insyaAllah.

Tunjuk ajar akan diberi,promo content boleh copypaste dari Admin dari semasa ke semasa. 








Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja