Puan Mazura(senior mentee program dropship Lazada) meraih USD 137.64(RM 572.17 ) dalam masa seminggu


Puan Mazura(senior mentee program dropship Lazada) meraih USD 137.64(RM 572.17 ) dalam masa seminggu

Puan Mazura merupakan Senior Mentee program LazDrop app sejak awal bulan 3 lalu. Beliau merupakan seorang suri rumah, mempunyai 4 orang anak yang masih bersekolah menengah dan rendah. Suami beliau bekerja sebagai pegawai ronda pengawal keselamatan. Dengan ada program dropship Lazada ni, beliau mampu sedikit sebanyak membantu dari segi kewangan dalam keluarga mereka.
Pada yang belum tahu, anda boleh menjana pendapatan dengan menjadi dropship Lazada iaitu anda hanya perlu memilih pelbagai jenis barangan yang tersedia di store Lazada(Malaysia,Indonesia,Singapore,Thailand,Philippine dan Vietnam) kemudian anda hanya perlu buat link produk dan sebarkan kepada orang ramai di media social. Jika ada pembelian barangan di Lazada daripada link anda, anda akan dibayar komisyen sehingga 14% daripada harga barang yang anda pilih. Hanya guna smartphone saja boleh buat kerja-kerja dropship Lazada ni. Program ni boleh dikatakan pendapatan secara pasif sebab dekat social media 24 jam ada saja orang access dan 24 jam link barangan yang anda buat tadi terpapar kepada umum.

Puan Mazura pada awalnya hanya mampu meraih pendapatan RM 90 daripada program dropship Lazada store Malaysia. Dari hari ke hari beliau banyak bertanya kepada team smartmath dan belajar sedikit demi sedikit kini beliau mampu menjana pendapatan yang lumayan dengan membuat kerja-kerja dropship di store Lazada Malaysia,Singapore dan Indonesia. Bagaimana dan teknik marketing apakah yang beliau guna tidak dikongikan di sini mungkin itu adalah "senjata" rahsia beliau dalam bidang dropship ni.


Kepada sesiapa yang nak join program dropship Lazada(LazDrop Asia), kami mengalu-alukan penyertaan anda bersama kami.
Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


1000 group whatsapp untuk perniagaan anda

1000 Group Whatsapp Untuk Perniagaan Anda Edisi 2022

Beli dengan harga promo RM 9.90 dapat semua 1000++ group whatsapp untuk luaskan pasaran perniagaan produk/servis anda!

RM 89.90 RM 9.90 Sahaja

(2,300 Terjual)Dropliz Sandal

Kasut Sandal Wanita | READY STOCK

RM 59.90 RM 19.90 Sahaja

(12k Terjual)