Macam mana nak marketkan link produk dropship Lazada secara automatic? Jom belajar FREE ilmu



Tricks untuk tingkatkan komisyen dropship Lazada/Shopee anda

Benda ni takda lah rahsia sangat pun tapi sangat membantu dan memudahkan kerja korang untuk share link-link produk yang korang buat daripada Lazada dan Shopee. Dengan satu posting link produk sahaja korang boleh share ke banyak tempat secara automatik so menjimatkan tenaga dan masa korang. TAPI hati-hati takut nanti kena penalti dengan Facebook kalau guna tools ni tanpa had. 

Teknik ni kena guna LAPTOP/PC 

1. Buka Google Chrome

2. Buka Chrome extension atau klik je 
sini

3. Taip "Toolkit For FB"

4. Klik Add je

5. Klik je icon TFF warna biru tu nanti windows korang akan keluar macam ni

6. Ada banyak tools korang boleh guna. Antaranya ialah hantar 1 message kepada semua friend dan 1 post kepada semua Group Facebook dan sebagainya



Dalam tutorial ni Admin nak ajar cara share 1 atau beberapa link produk ke group2 fb yang korang dah join

Buka TFF, dan taip dekat search "Post on all joined Group" dan klik start


1. Set timer 30 hinggga 60 saat disyorkan

2. Letak detail tentang produk yang korang nak share tu atau direct share daripada page Kedai Lazdrop pun boleh lepas tu letak link produk korang

3. Klik select All kalau korang nak post sekali gus ke group2 fb atau korang boleh select satu per satu group yang korang nak tuju

4. Last klik "Submit" dan biar je bot antar link2 produk tu ke semua group2 tadi secara automatic

Selamat Mencuba :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kepada anda yang belum join LazDrop Asia(Program dropship Lazada/Shopee/Alibaba), boleh join di sini :



Hai kami ada buat program Dropship Lazada Asia(Malaysia,Indonesia,Singapore,Vietnam,Thailand dan Philippine) + Dropship Shopee + Dropship Alibaba



Dropship Lazada dan Shopee ni sangat simple, awak hanya pilih barangan yang ada di store lazada/shopee, barang apa pun boleh, buat link produk dan share ke media social. Bila ada orang klik link dan beli barang melalui link awak, awak akan dapat komisyen sehingga 14% daripada harga produk yang awak pilih dekat store Lazada. Pilihan produk tak da limit, maksudnya awak boleh pilih banyak barang untuk buat link. 

Kelebihan Dropship Lazada/Shopee/Alibaba ni ; 

1. Tak payah cari orang
2. Tak payah deal dengan customer
3. Tak payah simpan barang
4. Tak payah hantar barang
5. Jimat masa
6. Passive income
7. Ada 6 store lazada daripada 6 negara asia, 5 store Shopee daripada 5 negara asian dan Worldwide bagi Alibaba.Pasaran sangat luas.
8. 3 Program droship tapi guna 1 akaun sahaja! 
9. Payment Dollar(store luar negara) dan Ringgit(malaysia)


Store Lazada/Shopee dan payment komisyen adalah berbeza mengikut store negara masing-masing. Rate komisyen mengikut negara, kami ada sertakan dalam applikasi LazDrop Asia yang kami cipta nanti boleh tengok. 

Kerja senang je pilih barang, buat link produk,share ke media social dah tinggal je. Income jenis ini adalah Passive income sebab di media social 24 jam ada orang. 


Kami ada offer dua pakej

Pakej A : RM 100 kecuali ( SURIRUMAH/STUDENT/OKU RM 50 Sahaja )

Dapat installer app : 

1. Installer app LazDrop Asia + Alibaba + Shopee

- Boleh buka akaun dropship lazada/shopee/alibaba
- Boleh check income
- Boleh check performance
- Boleh buat link produk mengikut store negara masing-masing
- Boleh pilih barangan daripada store Lazada
- Ada cadangan Group FB untuk marketkan link produk yang awak buat

2. Personal trainer ajar cara nak buat link produk oleh admin marketing SmartMath Sendiri. Akan diajar sampai korang
boleh buat sendiri. Semua akan bermula dengan dropship Lazada Malaysia. Bila dah cekap baru kuasai 6 negara yang lain dan worldwide. 

3. Kami akan jadikan korang Editor page kami. Jadi dekat situ kita ramai-ramai boleh post link-link produk dekat 1 platform je. 


Pakej B : RM 200

Dapat 

1. Installer app LazDrop Asia + Alibaba + Shopee

2. Personal Trainer daripada admin marketing SmartMath App Developer, ajar sampai korang boleh buat sendiri. Marketing apa semua akan diajar

3.  Dapat blog(diajar cara nak masuk link produk)dan link dengan FB page bagi tujuan business dan akan diajar cara guna Facebook autobot untuk sebar link produk secara automatic.  

Lepas join kena beli buku apa2 tak? Tak payah, lepas join kami bagi app dan training daripada admin marketing kami ajar sampai boleh buat sendiri. 


Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja