Tutorial 2 LazDrop Asia | Cara nak keluarkan duit daripada akaun dropship Lazada kepada akaun bank anda


TUTORIAL LazDrop Asia : Cara nak keluarkan/withdraw duit komisyen daripada Dropship Lazada



1. Buka app LazDrop, Sign in,klik Dropship Lazada dan klik Akaun Saya


2. Korang akan masuk dekat dashboard, scroll bawah sekali


3. Check status komisyen korang, dekat 100% tu kalau hijau semua maksudnya komisyen korang takda masalah, dan check minimum cashout tu adakah komisyen korang lebih daripada RM 80(USD20), kalau pass semua klik Withdraw






4. Scroll bawah sekali





5. Klik confrm


6. Window pop up akan keluar dan klik confirm je sekali lagi dan siap! Diorang akan process komisyen korang ke akaun bank atau akaun paypal yang korang register.
tapi kalau tak tahu nak withdraw jugak, boleh je mintak admin tolong ajar, takda masalah. Semoga bermanfaat!




Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja