Macam mana nak buat income RM 3000/sebulan dengan dropship Lazada. Kali ini guna teknik VIDEO MARKETING. JOM BELAJAR CARANYA


Teknik Video Marketing untuk Dropship Lazada

Hai semua hari ni admin nak kongsikan tips macam mana nak tingkatkan korang punya income daripada drosphip Lazada/Shopee/Alibaba.

Teknik ni dah lama sebenarnya tapi memberi impak yang agak tinggi kepada sales link korang. Teknik video marketing ni merupakan agak mudah bagi produk-produk overseas sebab banyak video-video commercial yang korang boleh ambik dekat Youtube,edit sikit, letak link produk korang dan publish!

Ikuti step ni untuk buat video marketing

Step 1 : Ambik Video dari Youtube



Buka Youtube taip "As seen on TV", then nanti akan keluar banyak video-video commercial produk. So pilih salah satu, admin cadangkan ambik video yang durasi less than 1 minutes lah. Contoh video produk Flex glue


Ok so target produk kita adalah Flex Glue. Masuk ke App LazDrop, klik pilih barang dan cari barang ni kemudian buat link produk.



1. Buka App LazDrop


2. Klik Pilih Barang


3. Klik share button


5. Klik Copy Link dan masuk balik ke app LazDrop


6. Klik Buat link




7. Paste link produk tadi dan klik generate




8. Klik Shorten Link dan Klik Copy link. Siap link produk korang


STEP 2 : Download Video dari Youtube Tadi



STEP 3 : EDIT VIDEO


Text macam ni adalah untuk mempengaruhi penonton untuk share video korang secara psychologically kepada rakan dan kenalan diorang


Contoh Video untuk buat text Video
DOWNLOAD APP UNTUK VIDEO EDITOR

InShot App




STEP 4 : PUBLISH VIDEO TERSEBUT KE MEDIA SOCIAL BESERTA LINK PRODUK



Selamat Mencuba!

Kepada anda yang belum join LazDrop Asia(Program dropship Lazada/Shopee/Alibaba), boleh join di sini :



Hai kami ada buat program Dropship Lazada Asia(Malaysia,Indonesia,Singapore,Vietnam,Thailand dan Philippine) + Dropship Shopee + Dropship Alibaba


Dropship Lazada dan Shopee ni sangat simple, awak hanya pilih barangan yang ada di store lazada/shopee, barang apa pun boleh, buat link produk dan share ke media social. Bila ada orang klik link dan beli barang melalui link awak, awak akan dapat komisyen sehingga 14% daripada harga produk yang awak pilih dekat store Lazada. Pilihan produk tak da limit, maksudnya awak boleh pilih banyak barang untuk buat link. 

Kelebihan Dropship Lazada/Shopee/Alibaba ni ; 

1. Tak payah cari orang
2. Tak payah deal dengan customer
3. Tak payah simpan barang
4. Tak payah hantar barang
5. Jimat masa
6. Passive income
7. Ada 6 store lazada daripada 6 negara asia, 5 store Shopee daripada 5 negara asian dan Worldwide bagi Alibaba.Pasaran sangat luas.
8. 3 Program droship tapi guna 1 akaun sahaja! 
9. Payment Dollar(store luar negara) dan Ringgit(malaysia)


Store Lazada/Shopee dan payment komisyen adalah berbeza mengikut store negara masing-masing. Rate komisyen mengikut negara, kami ada sertakan dalam applikasi LazDrop Asia yang kami cipta nanti boleh tengok. 

Kerja senang je pilih barang, buat link produk,share ke media social dah tinggal je. Income jenis ini adalah Passive income sebab di media social 24 jam ada orang. 


Kami ada offer dua pakej

Pakej A : RM 100

Dapat installer app : 

1. Installer app LazDrop Asia + Alibaba + Shopee

- Boleh buka akaun dropship lazada/shopee/alibaba
- Boleh check income
- Boleh check performance
- Boleh buat link produk mengikut store negara masing-masing
- Boleh pilih barangan daripada store Lazada
- Ada cadangan Group FB untuk marketkan link produk yang awak buat

2. Personal trainer ajar cara nak buat link produk oleh admin marketing SmartMath Sendiri. Akan diajar sampai korang
boleh buat sendiri. Semua akan bermula dengan dropship Lazada Malaysia. Bila dah cekap baru kuasai 6 negara yang lain dan worldwide. 

3. Kami akan jadikan korang Editor page kami. Jadi dekat situ kita ramai-ramai boleh post link-link produk dekat 1 platform je. 


Pakej B : RM 200

Dapat 

1. Installer app LazDrop Asia + Alibaba + Shopee

2. Personal Trainer daripada admin marketing SmartMath App Developer, ajar sampai korang boleh buat sendiri. Marketing apa semua akan diajar

3.  Dapat blog(diajar cara nak masuk link produk)dan link dengan FB page bagi tujuan business dan akan diajar cara guna Facebook autobot untuk sebar link produk secara automatic.  

Lepas join kena beli buku apa2 tak? Tak payah, lepas join kami bagi app dan training daripada admin marketing kami ajar sampai boleh buat sendiri. 








Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja