Kelas Online Dropship Lazada Setiap Isnin-Sabtu Jam 8 - 12 Malam


TERBUKA kepada semua yang berminat untuk belajar cara menjana pendapatan dengan program dropship Lazada oleh Coach Farid Yusoff(Admin Marketing SmartMath App Developer)

Kepada yang belum tahu sebenar anda boleh jana pendapatan dengan membuat link produk-produk yang ada di Lazada. Program macam ni bukan asing lagi sebab negara-negara luar dah banyak amalkan cara buat income macam ni cuma diorang guna Amazon, Alibaba, Shopify dan banyak lagi. Kita dekat Malaysia ni kita boleh guna banyak jugak sebenarnya Lazada, Shoppee,Zalora dan sebagainya. Tapi kami lebih berminat dengan Lazada sebab komisyen rate lebih tinggi berbanding company ecommerce yang lain iaitu komisyen sehingga 14% berbanding shoppee 7%. Tambahan pulak Lazada hanya perlukan akaun anda approve sahaja dan dah boleh start buat link produk.

Kalau shopee kita kena dapat approval account lepas tu kita kena apply pulak untuk nak buat link produk Shoppee, kalau Shoppee reject so tak boleh buat jugak. Agak remeh sebenarnya.


Macam mana program ni berfungsi?


1. Kita boleh pilih barangan apa saja yang ada di store Lazada, buat link produk dan share ke Media social

2. Customer klik link produk yang anda buat tadi dan mereka buat pembelian dekat Lazada

3. Lazada confirm pembelian

4. Anda dapat komisyen sehingga 14% daripada harga barang yang anda pilih tadi.


Komisyen sebagai contoh rantai emas RM 1000. Anda buat link produk, then ada yang beli rantai tu, anda akan dapat RM 140. RM 140 adalah komisyen korang.


Applikasi LazDrop Asia

Tujuan utama kami mencipta applikasi LazDrop Asia adalah bagi memudahkan peserta untuk belajar, buat link produk, marketing dan sebagainya. Daripada banyak procedure kami ringkaskan kepada beberapa step sahaja.




Dalam applikasi ini kami tetapkan link-link produk bagi 6 jenis store negara Asia Malaysia,Indonesia,Singapore,Thailand,Vietnam dan Philippine. Komisyen rate adalah berbeza mengikut store negara masing-masing dan payment komisyen hanya guna satu akaun sahaja!
Sangat-sangat mudah sebenarnya jana income dengan Lazada. Banyak lagi anda boleh belajar dengan program LazDrop Asia ni.


Personal Trainer
Lepas anda join program LazDrop Asia(Dropship Lazada), anda akan dapat installer app LazDrop Asia dan personal trainer daripada Admin Marketing SmartMath.

Apa yang korang akan belajar?

1. Cara buat link produk
2. Cara nak pasarkan link produk
3. Barangan yang patut dipilih
4. Cara nak kembangkan pasaran
5. Cara nak convert store Lazada ke negara lain
6. Cara nak keluarkan duit komisyen daripada akaun dropship lazada kepada akaun bank anda

Berapa Minima Untuk Cash Out?
Kalau korang set dekat akaun dropship dalam currency dollar minimum cash out adalah 20 dollar, kalau RM, minimum RM 80 cash out.

Nak daftar dekat mana?
Boleh daftar dekat sini :






Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja