Daripada cleaner kepada dropship Lazada sepenuh masa


Inspirasi Wanita | Daripada cleaner kepada dropship Lazada sepenuh masa

Dikenali sebagai Kak Lat dulu pernah bekerja sebagai Cleaner di sebuah hotel dan kini sepenuh masa buat dropship Lazada di rumah. Begitulah transformasi kerjaya Kak Lat yang dari dulu sampai sekarang masih menjadi mentee kami dari junior sampai senior. Pada awal permulaan beliau belajar buat dropship Lazada dengan kami hanya mendapat komisyen RM 185.00 sahaja sebulan. Berkat usaha beliau yang tak putus asa yang banyak bertanya mintak tunjuk ajar dengan Admin, kini beliau berjaya meraih pendapatan paling minima RM 1000 hingga RM 2000 sebulan. Dropship yang paling mudah yang patut orang buat sebab kerjanya sangat senang hanya buat link produk dan share sahaja.



Kepada anda yang berminat nak join program dropship lazada boleh join kami SEKARANG. Terbuka kepada semua orang even student 13 tahun ke atas pun boleh join sebab modal kecik je tak sampai RM 100 pun dan kami bagi :

1. Installer App LazDrop Asia

- Boleh buka akaun Dropship Lazada
- Boleh check performance link produk yang dibuat(berapa kali link telah diklik,berapa sale dah dibuat melalui link dan berapa komisyen dapat)
- Boleh check income per minggu/bulanan
- Boleh pilih barangan di store Lazada (Malaysia,Indonesia,Singapore,Vietnam,Thailand,Philippine)
- Boleh buat link produk yang dipilih

2. Installler App LazDrop Mate

- Untuk beginner yang takda pengalaman buat iklan. App ni boleh bantu untuk belajar buat iklan link produk mengikut format yang betul

3. Personal Trainer daripada Admin Marketing SmartMath App Developer setiap jam 8 malam dan ke atas atau boleh set tarikh dan waktu yang anda lapang.Anda akan belajar

- Cara buat link produk
- Basic Marketing
- Cara nak pilih barang yang sesuai
- Cara nak keluarkan duit daripada akaun Lazada kepada akaun bank anda.

dan anda boleh refer dia cara macam mana nak tingkatkan interest orang untuk beli barang melalui link produk anda.

Untuk yang baru join anda akan belajar buat dropship store Lazada Malaysia dulu, lepas dah cekap anda akan belajar buat dropship 5 negara asia yang lain Indonesia,Singapore,Vietnam,Thailand dan Philippine untuk tingkatkan lagi anda punya komisyen.

Lepas join program ni kena beli buku apa-apa tak? Tak Payah. Sebab kami akan ajar direct terus sampai anda boleh buat sendiri.

Jom sertai SEKARANG! Di SINI

Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja