Income Dropship Lazada...Pasif atau Aktif?


Persoalan adakah income Dropship Lazada ni secara pasif atau aktif?


Kedua-duanya boleh jadi. Tapi Dropship Lazada ni lebih kepada pasif income. Sebelum tu ketahui dulu perbezaan antara pasif income dan aktif income.

Pasif Income

Pasif income ni biasanya korang sebagai publisher ada platform korang sendiri contoh macam app,game,blogger,youtube dan sebagainya dan korang pasang ads network dalam platform korang untuk jana income. Income jenis ni , bila orang klik atau visit atau tonton iklan dalam platform korang dapat duit.
Income jenis inilah yang dikatakan, korang duduk saja atau tidur saja tapi duit masuk, sebab audience platform korang boleh access 24 jam setiap hari then iklan terpapar 24 jam dalam platform korang. More impression ads atau klik ads atau tonton video ads, banyak lah income korang.
Kerja publisher dalam income ni ialah dia kena tarik lebih ramai audience ke platform dia sebagai contoh Youtube, publisher kena sedia promote suruh orang subscribe channel dia sebab tu mmg kerja dia, kena tarik ramai orang masuk platform dia so banyak la income dia dapat.
Ads Network yang boleh dipercayai adalah seperti berikut :
Google Admob/Adsense, Leadbolt,AdColony,UnityAds,shrinkearn,adsfly,trafficjuncky
Income dalam currency Dollar

Aktif Income

Aktif income merujuk kepada korang buat kerja dan dapat upah,habuan,ganjaran dan sebagainya. Kerja-kerja online ni dia pelbagai sama ada sebagai freelancer,dropship,programmer,designer,agent dan sebagainya depend kepada jenis pattern program yang korang sertai.
Income jenis ni korang kena mengadap laptop atau smartphone je tak kisah dimana saja.

Jadi Dropship Lazada ni adalah kategori pasif income sebab korang hanya perlu buat link produk, post dekat media social dan dah biar je. Sebab audience dekat media social 24 jam, walaupun korang tengah tidur tapi masih ada lagi orang lain yang aktif dekat media social yang tengok link produk yang korang buat tadi tu.
Kepada yang belum tahu, anda boleh jana pendapatan secara online dengan program LazDrop(Dropship Lazada).

Dropship Lazada ni sangat simple, awak hanya pilih barangan yang ada di store lazada, barang apa pun boleh, buat link produk dan share ke media social. Bila ada orang klik link dan beli barang melalui link awak, awak akan dapat komisyen sehingga 14% daripada harga produk yang awak pilih dekat store Lazada. Pilihan produk tak da limit, maksudnya awak boleh pilih banyak barang untuk buat link. 

Kelebihan Dropship Lazada ni ; 

1. Tak payah cari orang
2. Tak payah deal dengan customer
3. Tak payah simpan barang
4. Tak payah hantar barang
5. Jimat masa
6. Passive income
7. Ada 6 store lazada daripada 6 negara asia.Pasaran luas.

hanya link produk sahaja.

Store Lazada dan payment komisyen adalah berbeza mengikut store negara masing-masing. Rate komisyen mengikut negara, kami ada sertakan dalam applikasi LazDrop Asia yang kami cipta nanti boleh tengok. 

Kerja senang je pilih barang, buat link produk,share ke media social dah tinggal je. Income jenis ini adalah Passive income sebab di media social 24 jam ada orang. 

JOIN Kami sekarang, kami bagi ; 

1. Installer app LazDrop Asia

- Boleh buka akaun dropship lazada
- Boleh check income
- Boleh check performance
- Boleh buat link produk mengikut store negara masing-masing
- Boleh pilih barangan daripada store Lazada
- Ada cadangan Group FB untuk marketkan link produk yang awak buat

2. Installer app LazDrop Mate- Boleh buat iklan mengikut format yang betul. Yang ni sesuai untuk beginner, nanti kalau dah cekap tak guna pun xpe.


3. Personal Trainer daripada admin marketing SmartMath App Developer, ajar sampai korang boleh buat sendiri.
Lepas join kena beli buku apa2 tak? Tak payah, lepas join kami bagi app dan training daripada admin marketing kami ajar sampai boleh buat sendiri.

Untuk pendaftaran, boleh daftar :






Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja