Daripada suri rumah kepada dropship Lazada sepenuh masa di rumah. Puan Hamidah berjaya meraih RM 3,318.12


Daripada suri rumah kepada dropship Lazada sepenuh masa di rumah.

Begitulah transformasi kerjaya Puan Hamidah(32) yang sebelum ini hanya memfocuskan masa beliau dirumah menguruskan anak sulungnya yang berusia 1 tahun. Suaminya yang bekerja sebagai technician di kilang AMD Penang merasa lega kerana istrinya mampu membantu keluarga mereka dalam hal kewangan.

Puan Hamidah merupakan mentee senior LazDrop Asia sejak 5 bulan yang lalu. Beliau seorang yang banyak bertanya, cepat belajar dan sering menyatakan idea-idea pemasaran beliau untuk meraih lebih banyak komisyen. Pada awal bulan,beliau hanya mampu meraih komisyen 30 dollar(RM 120) sahaja. Berkat kesabaran dan usaha keras beliau sendiri, beliau mampu secara konsisten meraih pendapatan hasil daripada program dropship Lazada ni RM 3000 sebulan. Tidak ada yang mustahil bagi mereka yang yakin dengan apa yang mereka buat dan begitulah bagaimana Puan Hamidah yakin merubah sesuatu yang belum pernah beliau cuba kepada realiti.



Fig 1.0  Pendapatan beliau dalam tempoh 7 hari



Fig 1.1 Pendapatan beliau untuk bulan ini


Kepada yang belum tahu, anda boleh jana pendapatan secara online dengan program LazDrop(Dropship Lazada).

Dropship Lazada ni sangat simple, awak hanya pilih barangan yang ada di store lazada, barang apa pun boleh, buat link produk dan share ke media social. Bila ada orang klik link dan beli barang melalui link awak, awak akan dapat komisyen sehingga 14% daripada harga produk yang awak pilih dekat store Lazada. Pilihan produk tak da limit, maksudnya awak boleh pilih banyak barang untuk buat link. 

Kelebihan Dropship Lazada ni ; 

1. Tak payah cari orang
2. Tak payah deal dengan customer
3. Tak payah simpan barang
4. Tak payah hantar barang
5. Jimat masa
6. Passive income
7. Ada 6 store lazada daripada 6 negara asia.Pasaran luas.

hanya link produk sahaja.

Store Lazada dan payment komisyen adalah berbeza mengikut store negara masing-masing. Rate komisyen mengikut negara, kami ada sertakan dalam applikasi LazDrop Asia yang kami cipta nanti boleh tengok. 

Kerja senang je pilih barang, buat link produk,share ke media social dah tinggal je. Income jenis ini adalah Passive income sebab di media social 24 jam ada orang. 

JOIN Kami sekarang, kami bagi ; 

1. Installer app LazDrop Asia

- Boleh buka akaun dropship lazada
- Boleh check income
- Boleh check performance
- Boleh buat link produk mengikut store negara masing-masing
- Boleh pilih barangan daripada store Lazada
- Ada cadangan Group FB untuk marketkan link produk yang awak buat



2. Installer app LazDrop Mate




- Boleh buat iklan mengikut format yang betul. Yang ni sesuai untuk beginner, nanti kalau dah cekap tak guna pun xpe.


3. Personal Trainer daripada admin marketing SmartMath App Developer, ajar sampai korang boleh buat sendiri.









Lepas join kena beli buku apa2 tak? Tak payah, lepas join kami bagi app dan training daripada admin marketing kami ajar sampai boleh buat sendiri.

Untuk pendaftaran, boleh daftar




Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja