Surirumah meraih pendapatan RM 7,000 hasil buat dropship di rumah. Ini rahsianya


Begitulah transformasi hidup Puan Siti Hajar daripada seorang suri rumah kepada dropshipper lazada hanya dengan menggunakan smartphonenya sahaja.

"Saya pernah terbaca artikel mengenai dropship lazada di blogger-blogger,di page SmartMath dan sebagainya. Hasil daripada apa yang saya baca mengenai program ni, kita boleh jual semua barangan yang terdapat dekat store lazada(hampir 2 juta produk yang terdapat di store lazada) dengan hanya menggunakan link sahaja kemudian setiap barangan yang dibeli kita dibayar komisyen bagi setiap 1 unit barangan yang orang beli daripada link kita. Kita tak terlibat dengan urusan jual beli, kita sebagai dropship link lazada ni lebih kepada bagi laluan kepada customer untuk deal pembelian dengan penjual. Minimum pengeluaran komisyen yang kita dah kumpul adalah RM 80 dan ke atas baru boleh cashkan duit ke akaun bank kita.

Pada permulaan agak bingung sebab tak faham macam mana proses nak start dan sebagainya"

"Sehinggalah saya terlihat iklan mengenai applikasi Lazdrop hasil ciptaan SmartMath App Developer di media social. Dalam applikasi tu hampir sempurna apa yang diperlukan untuk buat dropship lazada. Dalam applikasi tu ada tutorial cara nak mula,boleh pilih barangan direct dari applikasi lazada then boleh buat link iklan untuk barangan yang kita pilih tadi, kemudian ada marketing tool untuk pasarkan link yang kita buat tadi ke media sosial, boleh buka akaun dropship lazada dan boleh check berapa pendapatan yang kita dah dapat. Pendek kata applikasi Lazdrop ni memudahkan kerja untuk buat dropship lazada.

Sepanjang saya buat kerja-kerja dropship lazada ni, saya meraih pendapatan hampir RM 7000 setiap bulan cuma kena rajin pilih barangan di lazada,buat shoplink dan share ke media sosial, bila orang klik shoplink, orang ramai beli barang dari shoplink,kita akan dapat komisyen."

Kini applikasi tersebut diberi nama Lazdrop Asia dan bukan saja user boleh buat dropship dengan Lazada Malaysia sahaja, malah terdapat lebih 200+ pengiklan lain daripada pelbagai jenis negara Asia Tenggara yang menawarkan dropship shoplink






Kongsikan artikel ini kepada kenalan anda supaya mereka juga tahu apa yang anda tahu!


Iklan

Olymtrade

Buat Duit sehingga USD 60 ke USD 300 setiap hari

FREE JOIN

Siapapun boleh jana pendapatan secara online dimana saja anda berada guna fon jer. Join sekarang FREE ja